Ημέρες γαστρονομίας με θέα στο ναό του Ποσειδώνα

Ημέρες γαστρονομίας με θέα στο ναό του Ποσειδώνα

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιμέλεια: Κυριακή Βασσάλου

Χίλια καλωσορίσατε στο Cape Sounio! Εδώ, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε το «καλαντάρι της γεύσης» και να γευτείτε την πιο δημιουργική κουζίνα της Grecotel. Απολαύστε ειδικές θεματικές βραδιές του προγράμματος «Grecotel: Ημέρες Γαστρονομίας – Το καλαντάρι της γεύσης» αγναντεύοντας το ναό του Ποσειδώνα μέσα από τα πεύκα του αττικού τοπίου.

Τα προϊόντα των μενού προέρχονται από το μποστάνι του ξενοδοχείου και την πολυβραβευμένη ως το «Μοναδικό Ελληνικό Παράδειγμα Κρητικής Φιλοξενίας» φάρμα Agreco που βρίσκεται στο Ρέθυμνο, ενώ όλα τα πιάτα έχουν την υπογραφή του έμπειρου και ταλαντούχου Executive Chef Σάκη Τζανέτου. Σημειώστε ημερομηνίες για τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο: 23/8 «Γεύσεις Βυθού», 24/8 «Κριθαράκι το ελληνικό», 25/8 «Αφροδισιακό μενού» το οποίο συνοδεύει την Πανσέληνο, 1-7/9 «Κλασική, σύγχρονη γαλλική κουζίνα και κρασιά», 8-14/9 «Η Grecotel τιμά τον Ελληνα παραγωγό», διοργανώνοντας μια δημιουργική εβδομάδα με θέμα τα διαλεχτά προϊόντα από διάφορες περιοχές της χώρας, 15-21/9 «Ιταλική κουζίνα και κρασιά».

> 67ο χλμ. Αθηνών – Σουνίου,

Τ/22920-69.700, www.capesounio.com

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή