Το νεσεσέρ του καλοκαιριού

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τη ζέστη των τελευταίων ημερών, νομίζουμε πως ήρθε η ώρα να ψωνίσετε αυτό το μικρό νεσεσέρ παραλίας, το όποιο θα περιέχει λίγα, αλλά πολύ σημαντικά προϊόντα, για να δείχνετε πάντα περιποιημένη και ανανεωμένη.

Ειδικότερα, αν στις εμφανίσεις στην παραλία δεν θέλετε  να είστε τελείως άβαφη, τότε μερικά beauty products θα σας  βοηθήσουν να δείχνετε  φυσική και λαμπερή χωρίς να προσπαθήσετε ιδιαίτερα!

1. Ποτέ-μα ποτέ- μην ξεχνάτε  το αντηλιακό! Παραλία και αντηλιακή κρέμα προσώπου πάνε μαζί. Ένα αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας είναι το πρώτο προϊόν που πρέπει να έχετε στο νεσεσέρ σας. Eναλλακτικές επιλογές είναι να προτιμήσετε μία αντηλιακή κρέμα με χρώμα, η οποία θα σας προστατεύει από τις ακτίνες του ήλιου και θα χαρίζει μία extra φρεσκάδα στο πρόσωπό σας.

2. Ένα άρωμα πάντα χρειάζεται. Αν θέλετε να αφήνετε  το στίγμα σας  στις καλοκαιρινές σας εξόδους, τότε ένα άρωμα από λουλούδια και αιθέρια έλαια είναι αυτό που χρειάζεστε. Φρούτα, λουλούδια, εξωτικά αρώματα και ζαχαρωτά είναι μερικές από τις μυρωδιές που θα βρείτε στην αγορά. Διαλέξτε την essence που ταιριάζει περισσότερο στο δέρμα σας.

3. Ένα προϊόν για τα μαλλιά είναι απαραίτητο. Τα μαλλιά μας έχουν ανάγκη από φροντίδα και ενυδάτωση, οπότε χρειάζεστε ένα ειδικό σπρέι που θα τα προστατεύσει από τον ήλιο. Ένα αντηλιακό μαλλιών, όχι μόνο θα κάνει τα μαλλιά σας να μυρίζουν όμορφα όλη την ημέρα, αλλά θα τα προστατεύσει από την αφυδάτωση και θα τα κάνει πιο απαλά.

4. Λίγη μάσκαρα επιτρέπεται. Χαρίστε ένταση στο βλέμμα σας με μία αδιάβροχη μάσκαρα που θα διαρκέσει αρκετές ώρες. Οι χρωματιστές μάσκαρα είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα trends της σεζόν  που θα δώσουν «χαρακτήρα» στο καλοκαιρινό look σας.

5. Ένα lipgloss με απαλή σύνθεση και χρώμα είναι ιδανικό. Μη βάλετε το φλογερό κόκκινο κραγιόν σας στην παραλία, αλλά προτιμήστε ένα απαλό γυαλιστερό lipgloss με πλούσιο άρωμα και ανάλαφρη υφή.

ΣΟΦΙΑ ΧΡΗΣΤΟΥ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή