Πώς μας άνοιξε ξανά η όρεξη για «Αγώνες Πείνας»!

Πώς μας άνοιξε ξανά η όρεξη για «Αγώνες Πείνας»!

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αφού μας πολιόρκησαν για βδομάδες με εικόνες του Πίτα, της Τζοάνα και των υπολοίπων, η καμπάνια του “Hunger Games” μας προσφέρει επιτέλους κάτι παραπάνω, για να μη μας χάσει από πελάτες… Πέρα από την ίδια τη Jennifer Lawrence, τη μεγάλη σταρ της ταινίας, το πρώτο teaser του “The Hunger Games: Mockingjay – Part 1” δίνει μια πρώτη εικόνα των νέων χαρακτήρων – και τι χαρακτήρων: H Julianne Moore θα υποδυθεί την Πρόεδρο Άλμα Κόιν, την αρχηγό της 13ης Περιφέρειας που θεωρείτο μέχρι στιγμής εγκαταλελειμμένη, ενώ η Natalie Dormer, γνωστή σε κάποιους από το "Game of Thrones", θα ενσαρκώσει την Κρεσίντα. Κυρίως όμως, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον Phlip Seymour Hoffman στον ρόλο του Πλούταρχου Χέβενσμπι, τον τελευταίο χαρακτήρα που υποδύθηκε πριν μας αφήσει.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα του teaser, η Katniss (Jennifer Lawrence) ερωτάται από τον αρχηγό μιας συμμορίας αν θα πολεμήσει μαζί τους κι εκείνη απαντάει θετικά. Το βλέμμα της, αν και κάπως φοβισμένο, δείχνει πως είναι έτοιμη για όλα. Μετά από αυτό το βίντεο, είμαστε κι εμείς… Το φιλμ “The Hunger Games: Mockingjay – Part 1” αναμένεται στη χώρα μας στα τέλη Νοεμβρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή