Αναζητεί υποψηφίους στην περιφέρεια το «Ποτάμι»

Αναζητεί υποψηφίους στην περιφέρεια το «Ποτάμι»

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις περιοδείες ανά τη χώρα συνεχίζει ο κ. Στ. Θεοδωράκης σε μια προσπάθεια να κρατήσει τη συζήτηση για το «Ποτάμι» ζωντανή, παρά την απολύτως αναμενόμενη μείωση των ρυθμών λόγω θέρους. Ο κ. Θεοδωράκης επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο την Κρήτη, σήμερα και αύριο θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, τα Γιαννιτσά και την Εδεσσα, ενώ λίγες ημέρες αργότερα θα μεταβεί και στη Σπάρτη. Η θερινή κινητικότητα του επικεφαλής του «Ποταμιού» δεν είναι ασύνδετη με τη γενικότερη περιρρέουσα ατμόσφαιρα πολιτικής ρευστότητας.

Στο «Ποτάμι» επιθυμούν -καλού κακού- να είναι προετοιμασμένοι σε περίπτωση φθινοπωρινών πολιτικών εξελίξεων που πιθανώς να οδηγούσαν ακόμα και σε πρόωρες εκλογές. Ως εκ τούτου ο κ. Θεοδωράκης κρίνει ως ιδιαίτερης σημασίας την προσωπική επαφή με τα στελέχη και τους ενδιαφερόμενους να προσεγγίσουν, να ενταχθούν και ενδεχομένως να κατέλθουν και ως υποψήφιοι με το «Ποτάμι».

Ολες οι τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις και τοποθετήσεις του κ. Θεοδωράκη εντάσσονται στη γενικότερη αφήγηση που φαίνεται ότι έχει επιλέξει ο κ. Θεοδωράκης τους τελευταίους δύο μετεκλογικούς μήνες, βάσει της οποίας το «Ποτάμι» μπορεί -και οφείλει- να είναι ο «καταλληλότερος» κυβερνητικός εταίρος είτε μιας κυβέρνησης με κορμό τη Ν.Δ. είτε μιας αντίστοιχης με κεφαλή τον ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, ο κ. Θεοδωράκης εξακολουθεί να διατηρεί αποστάσεις από την εξελισσόμενη συζήτηση περί ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς.

Στο πλαίσιο των περιοδειών αυτής της εβδομάδας, ο κ. Θεοδωράκης θα πραγματοποιήσει και κάποιες στοχευμένες επισκέψεις. Σήμερα το απόγευμα θα συναντηθεί με φίλους του «Ποταμιού» στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, ενώ αύριο το πρωί θα μεταβεί στα Γιαννιτσά και τη Σκύδρα, όπου θα επισκεφθεί καινοτόμες μονάδες παραγωγής και επεξεργασίας τοπικών προϊόντων. Ο κ. Θεοδωράκης δεν θα μεταβεί μόνο σε κωμοπόλεις, αλλά και σε χωριά της περιοχής, στο πλαίσιο ανάδειξης ενός κυρίαρχου στοιχείου της ρητορικής την οποία χρησιμοποιεί, περί ισχυρής ενίσχυσης και ανάδειξης της αγροτικής παραγωγής ως βασικού μοχλού οικονομικής ανάπτυξης της χώρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή