H Kate Moss πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της φίλης της Stella McCartney

H Kate Moss πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της φίλης της Stella McCartney

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Stella McCartney αποκάλυψε τη νέα διαφημιστική καμπάνια της συλλογής της για τον χειμώνα του 2014 και η πρωταγωνίστρια δεν είναι άλλη από την καλή της φίλη, Kate Moss. Το έμπειρο μοντέλο πόζαρε για τους φωτογράφους, Marcus Piggott και Mert Alas, και πήρε μέρος στο μικρής διάρκειας φιλμ που γυρίστηκε στο Λονδίνο.

Οι δύο φίλες, που έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν, φαίνεται πως δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα για να πετύχουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα τόσο στις τελικές φωτογραφίες της καμπάνιας όσο και στο video. Η Kate Moss στα photoshoots της collection με τις πόζες και το στιλ της δίνει μία άλλη οπτική στις δημιουργίες της αγγλίδας σχεδιάστριας, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά γιατί είναι ένα από τα κορυφαία μοντέλα του πλανήτη. 

Απ’ την άλλη μεριά, η Stella McCartney με μία συλλογή -που θα εμφανιστεί στο τεύχος Σεπτεμβρίου των περισσοτέρων μεγάλων περιοδικών μόδας όλου του κόσμου, όπως Vogue, Harper’s Bazaar, Elle, W, Interview και V- παρουσιάζει μία ονειρική διάσταση της μόδας, κάπως σουρεαλιστική. Έτσι επιβεβαιώνει τη φήμη, το ταλέντο της και επισφραγίζει τη θέση της ανάμεσα στους καλύτερους βρετανούς σχεδιαστές, δημιουργώντας ρούχα που τονίζουν τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή