H Rosie Huntington-Whiteley είναι η Splendid

H Rosie Huntington-Whiteley είναι η Splendid

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχουν περάσει χρόνοι τρεις. H τελευταία φορά που είδαμε την Rosie Huntington-Whiteley στο σινεμά ήταν στο “Transformers 3”, πίσω στο 2011. Τώρα, οι φαν των υποκριτικών της δυνατοτήτων θα πρέπει απλά να περιμένουν έναν ακόμα χρόνο για να την απολαύσουν ξανά στη μεγάλη οθόνη, μιας και το διάσημο μοντέλο έχει έναν ρόλο στο “Mad Max: Fury Road” του σκηνοθέτη George Miller.

Η 27χρονη καλλονή έχει τον ρόλο της Splendid, μίας από τις «Πέντε συζύγους» που ο Max Rockatansky (ο ήρωας που δίνει το όνομά του στην ταινία) πρέπει να μεταφέρει σώες και αβλαβείς. Στο πλάι της Rosie βρίσκονται τέσσερα ακόμα διάσημα μοντέλα: η Abbey Lee Kershaw ως The Dag στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο, η Courtney Eaton, η Zoe Kravitz και η Riley Keough. Το φιλμ αργεί ακόμα (αναμένεται στις αίθουσες του κόσμου τον Μάιο του 2015), αλλά μέχρι τότε βλέπουμε το trailer που μόλις κυκλοφόρησε.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή