Βγαίνουν ωραίες ταινίες τον Αύγουστο;

Βγαίνουν ωραίες ταινίες τον Αύγουστο;

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όταν έχεις στη διάθεσή σου την Eva Green, την Juno Temple,  τη Jessica Alba, τον Joseph Gordon-Levitt, τον Bruce Willis και τον Mickey Rourke, το μόνο που χρειάζεσαι για να κάνεις καλή ταινία είναι ένα καλό script. Στην περίπτωση του Frank Miller, που κάθισε ξανά στην καρέκλα του σκηνοθέτη για το σίκουελ του Sin City, το script είχε γραφτεί ήδη από τον ίδιο και η συνταγή ήταν δοκιμασμένη.

Το “Sin City: A dame to kill for” λοιπόν είναι η συνέχεια της ταινίας που ζωντάνεψε ένα κόμικ στη μεγάλη οθόνη πίσω στο 2005. Βασισμένο σε γεγονότα που συνέβησαν πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά (λίγο μπερδεμένο αυτό), όλα δείχνουν πως θα καθηλώσει ξανά τους φαν του είδους. Πέρα από τους προαναφερόμενους, στο φιλμ συμμετέχει επίσης η Lady Gaga στην πρώτη της σοβαρή κινηματογραφική απόπειρα.

Το trailer που ανέβηκε στο Υoutube πρόσφατα μας ανοίγει την όρεξη και μας δίνει τον μόνο λόγο να ανυπομονούμε για το τέλος των διακοπών μας. Δείτε και θα καταλάβετε…

To “Sin City: A dame to kill for” αναμένεται στην Ελλάδα στις 21 Αυγούστου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή