Προτάσεις

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΤΜΟΣ

Υμνος στην ομορφιά του Αιγαίου

Σαράντα ένας ζωγράφοι και φωτογράφοι συμμετέχουν στην έκθεση «Νερό/Water» που εγκαινιάζεται την Κυριακή (3/8) στο Παλιό Δημοτικό Σχολείο στη Χώρα της Πάτμου. Η έκθεση είναι αποτέλεσμα αλληλεγγύης μεταξύ των καλλιτεχνών. Ενας ύμνος στην ομορφιά του Αιγαίου και της Πάτμου μέσα στη ζεστασιά του ελληνικού καλοκαιριού που ευαισθητοποιεί για την ορθότερη διαχείριση της πηγής της ζωής. Εως τις 24 του μήνα. Ωρα έναρξης εγκαινίων στις 8.30 μ.μ.

ΑΘΗΝΑ

Οι HIM απόψε στο Μοναστηράκι

Δυνατή σκηνική παρουσία, καταιγιστικό ροκ, κοφτερά κιθαριστικά ριφ και, φυσικά, η ιδιαίτερη φωνή του Ville Vallo είναι τα συστατικά της επιτυχίας των HIM. To συγκρότημα από τη Φινλανδία εμφανίζεται σήμερα το βράδυ στο Stage Volume 1 στο Μοναστηράκι και θα παρουσιάσει όχι μόνο τραγούδια από προηγούμενες δουλειές αλλά και το τελευταίο άλμπουμ του με τίτλο «Tears On Tape», που έστρεψε και πάλι τα φώτα πάνω τους και απέσπασε πολύ καλές κριτικές. Αγ. Ελεούσης 3 & Κακουργιοδικείου, Μοναστηράκι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή