Κατάμεστη η Λεωφόρος με Σταντάρ

Κατάμεστη η Λεωφόρος με Σταντάρ

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκπληξη δεν υπήρξε! «Καπνός» έγιναν μέσα σε λίγες ώρες τα εισιτήρια του αγώνα-ρεβάνς με τη Σταντάρ Λιέγης, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει και επισήμως το «sold out», εκφράζοντας τις ευχαριστίες της για την άμεση ανταπόκριση των φιλάθλων αλλά και τη λύπη της για όσους δεν μπόρεσαν να εξυπηρετηθούν. Λιγοστά εισιτήρια υπάρχουν πλέον μόνο για τις θύρες 13, 14 και 7, τα οποία διατίθενται από τους συνδέσμους της Θύρας 13 και την ΠΑΛΕΦΙΠ. Η καλή εμφάνιση και το θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα της Λιέγης γέμισαν προσδοκίες τους οπαδούς της ομάδας και η Λεωφόρος θα είναι πολύ «καυτή» την Τρίτη το βράδυ, δίνοντας ένα παραπάνω όπλο στους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου στην προσπάθειά τους να πάρουν την πρόκριση.

Η αίσθηση της χαμένης ευκαιρίας για μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη κυριαρχούσε χθες στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, αλλά πέρα απ’ αυτό ήταν φανερή η ικανοποίηση για την καλή εικόνα της ομάδας, ειδικά στο β΄ ημίχρονο. Οι ευκαιρίες δεν έγιναν γκολ και έτσι η πρόκριση παραμένει ανοικτή, με τους «πράσινους» να έχουν τον πρώτο λόγο όχι τόσο επειδή σε διπλές αναμετρήσεις το εκτός έδρας 0-0 θεωρείται θετικό αποτέλεσμα, όσο επειδή έδειξαν να είναι φανερά καλύτερη ομάδα από τη Σταντάρ.

Οι Βέλγοι αναγνώρισαν ότι το φαβορί είναι πλέον ο Παναθηναϊκός, με τον Γιάννη Αναστασίου, όμως, να κρατά τους τόνους χαμηλά και να υπενθυμίζει σε όλους ότι η ρεβάνς θα είναι ακόμα πιο δύσκολη, παρότι όλες οι συνθήκες μοιάζουν ευνοϊκές. Η «λευκή» ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι είναι πονηρό αποτέλεσμα και ο 41χρονος προπονητής ξέρει ότι θα χρειαστεί προσοχή, σοβαρότητα, ωριμότητα ή και τύχη ακόμα για να μη μείνει αναξιοποίητη η ευκαιρία διεκδίκησης μιας θέσης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, μέσω των πλέι οφ του Αυγούστου.

Η αποστολή επέστρεψε από το Βέλγιο με πτήση τσάρτερ τα ξημερώματα της Πέμπτης, με τους παίκτες να δίνουν ραντεβού το απόγευμα στο Κορωπί για αποθεραπεία και να παίρνουν σήμερα ρεπό για να αποφορτιστούν. Το θετικό είναι ότι δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ή τιμωρίας.

• Αρσεναλ, Πόρτο, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Νάπολι και Ατλέτικ Μπιλμπάο ή Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης (εφόσον αποκλείσει την κυπριακή ΑΕΛ, παίρνει τη θέση των Βάσκων στο γκρουπ των ισχυρών) θα είναι οι πέντε υποψήφιοι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, εφόσον πάρει την πρόκριση την ερχόμενη Τρίτη στον επαναληπτικό της Λεωφόρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή