H Victoria Beckham βγάζει σε δημοπρασία κομμάτια της γκαρνταρόμπας της για καλό σκοπό

H Victoria Beckham βγάζει σε δημοπρασία κομμάτια της γκαρνταρόμπας της για καλό σκοπό

2' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τις επαγγελματικές της δραστηριότητες στον χώρο της μόδας αποφέρει στο οικογενειακό ταμείο 100.000 λίρες την ημέρα (125.000 Ευρώ). Η Victoria Beckham εξελίσσεται- αν δεν είναι ήδη- σε υπερδύναμη της βιομηχανίας της μόδας ενώ μαζί με τον σύζυγό της, David, αποτελούν, εδώ και πολύ καιρό, ένα από τα ισχυρότερα ζευγάρια της showbiz (έχουν εξάλλου καταφέρει να μετατρέψουν το επίθετό τους σε δυνατό brand). 

Εκτός από λαμπερά fashion shows, όμως, στα οποία επιδίδεται με τεράστια αφοσίωση τα τελευταία χρόνια, και τις διάσημες πελάτισσές της, το πρώην μέλος του συγκροτήματος “Spice Girl” ανακάλυψε και ένα ακόμα σκοπό στην πολυάσχολη ζωή της: τη φιλανθρωπία. Και βγάζει σε δημοπρασία 600 κομμάτια από την προσωπική της γκαρανταρόμπα με σκοπό να βοηθήσει, με τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τις πωλήσεις τους, την οργάνωση mother2mothers.

Στις αρχές του έτους, και ύστερα από κάλεσμα της αμερικανικής Vogue και προσωπικά της πανίσχυρης Διευθύντριάς του, Anna Wintour, η στιλάτη Victoria βρέθηκε στη Νότιο Αφρική για να συναντηθεί με μέλη της οργάνωσης, που το έργο της έχει να κάνει με την εκπαίδευση και την επαγγελματική αποκατάσταση μανάδων που είναι φορείς του AIDS.

Μιλώντας για εκείνη την εμπειρία, η Victoria θα πει «αφού πέρασα μερικές μέρες μ’ αυτές τις θαυμάσιες γυναίκες και έμαθα περισσότερα για την οργάνωση από τον Mitch και τη σύζυγό του Annie Lenox, ήθελα να κάνω όσα περισσότερα μπορούσα. Ήταν πράγματι μια εμπειρία που μου άλλαξε τη ζωή». (Σημείωση: Αναφέρεται στον ιδρυτή της Dr. Mitch Blesser, ο οποίος είναι παντρεμένος με τη διάσημη τραγουδίστρια των Eurythmics).

Μια τέτοια εμπειρία, λοιπόν, έκρινε ότι αξίζει μερικά από τα καλύτερα κομμάτια στη συλλογής της από ρούχα και αξεσουάρ, κομμάτια που χρονολογούνται από τη εποχή που τραγουδούσε με τις “Spice Girls” μέχρι και σήμερα. Για να τα διαθέσει στο κοινό, συνεργάζεται με το online κατάστημα theoutnet.com, στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει – ειδικά για τη συλλογή της Beckham- να κάνουν εγγραφή για να μπορέσουν να αγοράσουν κάποιο από τα 600 κομμάτια. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ από 20 μέχρι 25 Αυγούστου  θα πραγματοποιηθεί η δημοπρασία – με αντίστροφη διαδικασία- των δέκα πιο εμβληματικών δημιουργιών της 40χρονης σχεδιάστριας.

Η συλλογή που διατίθεται προς πώληση περιλαμβάνει από δημιουργίες διάσημων σχεδιαστών (όπως Roland Mouret και Alexander McQueen), κουστούμια και παλτά μέχρι φορέματα, τσάντες, παπούτσια και κοσμήματα. «Γελάσαμε πολύ όταν τα αναζητούσαμε στην ντουλάπα μου, καθώς πολλά απ’ αυτά είναι συνδεδεμένα με ευχάριστες αναμνήσεις για εμένα, τον David και τα παιδιά», θα πει η  διάσημη Βρετανίδα και θα προσθέσει: «Μερικά απ’ αυτά σχεδιάστηκαν ειδικά για εμένα από σπουδαίους σχεδιαστές και πραγματικά λάτρευα να τα φοράω, αλλά τώρα νιώθω ότι είναι σειρά να τα φορέσει κάποιος άλλος».

Eπιμέλεια: Δήμητρα Βγενοπούλου 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή