The Knick: H νέα σειρά για την οποία όλοι μιλούν

The Knick: H νέα σειρά για την οποία όλοι μιλούν

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον Steven Soderbergh στη σκηνοθεσία και τον Clive Owen στον πρωταγωνιστικό ρόλο- οι δυο τους, εξάλλου, έχουν συνεργαστεί και στη μεγάλη οθόνη- δεν θα μπορούσε κανείς να περιμένει… μέτρια πράγματα.

Ήδη από το trailer της σειράς “The Knick ”, που έκανε πρεμιέρα στις Η.Π.Α στο καλωδιακό δίκτυο Cinemax την περασμένη εβδομάδα, ο τηλεθεατής μπαίνει σε μια ατμόσφαιρα μυστηριακή, έστω και αν η σειρά δεν χαρακτηρίζεται μυστηρίου ή θρίλερ.

Πρόκειται για κοινωνικό δράμα που παρακολουθεί την επαγγελματική και προσωπική ζωή του Dr. John W. Thackery (Owen) καθώς και του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου Knickerbocker στη Νέα Υόρκη στις αρχές του 20ου αιώνα. Στην ουσία, παρακολουθεί την εξέλιξη της σύγχρονης ιατρικής σε μια εποχή που τα ποσοστά θνησιμότητάς ήταν υψηλά και πολλά φάρμακα ήταν ακόμα άγνωστα. 

Ο πρώτος κύκλος της σειράς θα ολοκληρωθεί σε δέκα επεισόδια, αλλά ήδη από το πρώτο επεισόδιο έχει αρχίσει να αποκτά φανατικό κοινό.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή