Kristen Stewart: Με τα Chanel της στο σούπερ μάρκετ

Kristen Stewart: Με τα Chanel της στο σούπερ μάρκετ

2' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα εξαιρετικό editorial μόδας με πρωταγωνίστρια τη Kristen Stewart ετοίμασε το αμερικάνικο περιοδικό Elle για το τεύχος Σεπτεμβρίου. Το περιοδικό και ο φωτογράφος Michael Thompson μετέτρεψαν τους διαδρόμους με τα τρόφιμα, τα λαχανικά και τα αναψυκτικά του σούπερ μάρκετ Fields Market στο West Hills της California σε ένα glam σκηνικό για τη φωτογράφιση της διάσημης ηθοποιού.

Η 24χρονη star, αφού γέμισε το καλάθι της με τα αγαπημένα της σνακς, πόζαρε άνετη και χαλαρή στους χώρους του καταστήματος φορώντας δημιουργίες του οίκου Chanel από τη συλλογή του για το Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2014. (Σημείωση: Να θυμίσουμε ότι ο οίκος Chanel και ο Karl Lagerfeld είχαν μετατρέψει σε… σούπερ μάρκετ την πασαρέλα για την επίδειξη της συλλογής στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισίου, τον περασμένο Μάρτιο). Το απολύτως ευάλωτο, καθημερινό κορίτσι -που έχει ενσαρκώσει μερικούς από τους πιο συναισθηματικούς και ειλικρινείς χαρακτήρες στη μεγάλη οθόνη – έχει εκατομμύρια θαυμαστές και μία σειρά από νέα projects, άλλα μικρά και άλλα μεγάλα, αλλά το πιο εντυπωσιακό κατόρθωμά της είναι πως έχει καταφέρει να απομονώνει τον «θόρυβο» γύρω από το όνομά της και να είναι ο εαυτός της, όπως και να ‘χει.

Δεν της αρέσουν τα σχέδια, η οργάνωση και λέει την αλήθεια σχετικά με το πόσο δύσκολο είναι να ευχαριστείς συνεχώς τους πάντες γύρω σου. Ίσως είναι κι αυτή η χαλαρή της νοοτροπία που την κάνει να δείχνει τόσο άνετη και φυσιολογική, όταν φωτογραφίζεται.

Πώς είναι, λοιπόν, να είσαι η Kristen Stewart; Στη συνέντευξή της στο  Elle αποκαλύπτει το πόσο εύκολο είναι να έχει μία ιδιωτική ζωή ένας άνθρωπος όπως εκείνη, πόσο η ξαφνική φήμη που ακολούθησε το φαινόμενο “Twilight” επηρέασε την ίδια και την εικόνα της και τι είναι αυτό που πραγματικά την κάνει να θέλει «να μιλάει και να αράζει με έναν άγνωστο όλη τη μέρα», όπως λέει χαρακτηριστικά.

Η ηθοποιός προσπαθεί να αφήσει την καριέρα της να εξελιχθεί φυσικά. «Ποτέ μέχρι τώρα δεν έκατσα να σχεδιάσω τον τρόπο με τον οποίο λειτουργώ. Από τη στιγμή που θα αρχίσεις να σκέφτεσαι την καριέρα σου σαν μια τροχιά -προσέχοντας μη χάσεις οτιδήποτε βρίσκεται στην πορεία της- δεν κάνεις τίποτα για ‘σένα πια. Μετά είσαι ειλικρινά, πραγματικά, ειδικά αφιερωμένος στο κοινό σου».

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως δεν κατάλαβε εγκαίρως πόσο μεγάλη ήταν η επιτυχία του “Twilight” και τι αντίκτυπο θα είχε στη δική της ζωή. «Την μέρα που ξεκίνησε να προβάλλεται η ταινία, είδα μία φωτογραφία μου στη New York Post. Καθόμουν στη μπροστινή βεράντα του σπιτιού μου και κάπνιζα με τον πρώην φίλο μου και τον σκύλο μου. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα πως θα πρέπει να το έχω στο μυαλό μου από ‘δω και πέρα».

Eπιμέλεια: Ρενέ Σιδέρη 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή