Ερωτικές περιπέτειες των διακοπών

Ερωτικές περιπέτειες των διακοπών

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν διεκδικεί σκήπτρα επιστημονικής εγκυρότητας μεν, εξάπτει τη φαντασία δε η έρευνα με θέμα τα σεξουαλικά μυστικά των low budget ταξιδιωτών, που εκπόνησε η ιστοσελίδα HostelBookers.com.

Επί συνόλου 11.000 ταξιδιωτών από διάφορες χώρες, το 16% παραδέχτηκε ότι ενέδωσε στον πειρασμό της απιστίας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, με το ποσοστό να εκτινάσσεται στο 31% για τους Βραζιλιάνους και στο 30% για τους Γάλλους.

Επτά στους δέκα ζευγάρωσαν με ντόπιο, 4 στους 10 είχαν περισσότερες από μία ερωτικές περιπέτειες στο ίδιο ταξίδι, ενώ περίπου ένας στους έξι δηλώνει είτε ότι συνευρέθη με δύο παρτενέρ ταυτοχρόνως είτε ότι γοήτευσε υπάλληλο του hostel όπου έμενε. Τα πρωτεία στο περιστασιακό σεξ των διακοπών κατέχουν οι άντρες με 51% και με δημοφιλέστερες εθνικότητες τις Ρωσίδες, Πολωνές, Κολομβιανές, Σουηδές και Βραζιλιάνες, ενώ οι γυναίκες ομολογούν αντίστοιχες περιπέτειες σε ποσοστό 41% και ελκύονται περισσότερο από Ιρλανδούς, Αυστραλούς, Βρετανούς, Ιταλούς και Καναδούς.

Η μόνη παράμετρος της έρευνας, που κάνει ειδική μνεία στους Ελληνες, αφορά το σεξ με προφυλάξεις και είναι θετική, καθώς μοιραζόμαστε την πρωτιά με τους Ιταλούς στη χρήση προφυλακτικού με ποσοστό κοντά στο 80%.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή