Συναντήσεις υπουργών με μέλη του «Ποταμιού»

Συναντήσεις υπουργών με μέλη του «Ποταμιού»

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σειρά συναντήσεων με υπουργούς και στελέχη του κρατικού μηχανισμού αρχίζουν συνεργάτες του κ. Στ. Θεοδωράκη με στόχο την οριστική διαμόρφωση των προγραμματικών θέσεων του «Ποταμιού» που θα παρουσιαστούν στις 21 Σεπτεμβρίου. Για τη συγκεκριμένη μέρα οργανώνεται ειδική εκδήλωση στην οποία ο κ. Θεοδωράκης θα αναλύσει τις κεντρικές προτάσεις του κόμματός του, τις οποίες ήδη επεξεργάζονται δύο επιτροπές. Η Επιτροπή Διαλόγου στην οποία μετέχουν γνωστά πρόσωπα που δεν ανήκουν στο «Ποτάμι» και η επιτροπή «Διά Ταύτα» η οποία θα πραγματοποιήσει και τις επαφές στα υπουργεία για να εισηγηθεί συγκεκριμένες λύσεις σε πρακτικά προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες.

Η αρχή των συναντήσεων θα γίνει αύριο με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γ.Μανιάτη ο οποίος ήταν ο πρώτος που ανταποκρίθηκε θετικά στην επιστολή που έχει στείλει το «Ποτάμι» σε όλα τα υπουργεία προκειμένου να έχει μια επίσημη ενημέρωση για το κυβερνητικό έργο, δεδομένου ότι το κόμμα του κ. Θεοδωράκη, ελλείψει βουλευτών, δεν έχει άλλο τρόπο ελέγχου της κυβέρνησης.

Την ίδια ώρα, ο κ. Στ. Θεοδωράκης που βρίσκεται στην Κρήτη μοιάζει να ακολουθεί την «συνταγή» το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Ετσι, παράλληλα με τις διακοπές του, βρίσκει ευκαιρία να έχει επαφές με τοπικούς παράγοντες αλλά και με εκπροσώπους φορέων και οργανώσεων πολιτών – χθες, ενδεικτικά, συναντήθηκε με τον νέο δήμαρχο Χανίων κ. Αν. Βάμβουκα, ενώ μέχρι τα τέλη Αυγούστου ήδη έχει προγραμματίσει να επισκεφθεί τη Μυτιλήνη και την Ξάνθη με στόχο να επαυξήσει την δημοτικότητα του κόμματός του σε περιοχές που δεν συγκέντρωσε μεγάλα ποσοστά στις ευρωεκλογές.

Ας σημειωθεί τέλος ότι ήδη έχουν πωληθεί τα μισά από τα 200.000 φυλλάδια που τύπωσε το «Ποτάμι» για να διαδώσει τη μέχρι τώρα πορεία του, γεγονός που απέφερε στο κόμμα πάνω από 60.000 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή