Διαγωνισμός: Κερδίστε το Sony Xperia Z2, αξίας 749€

Διαγωνισμός: Κερδίστε το Sony Xperia Z2, αξίας 749€

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το kathimerini.gr προσφέρει σε έναν τυχερό επισκέπτη του ένα Sony Xperia Z2, αξίας 749€. Για να διεκδικήσετε τη νέα «ναυαρχίδα» της ιαπωνικής εταιρείας στην κατηγορία των smartphone, μπείτε στην ειδική ενότητα του kathimerini.gr και συμπληρώστε την online φόρμα με τα στοιχεία σας, μέχρι και τα μεσάνυχτα της Κυριακής 31 Αυγούστου. Ο νικητής θα προκύψει από κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία της «Καθημερινής».

Το Xperia Z2 είναι το καλύτερο «έξυπνο» τηλέφωνο που κυκλοφόρησε ποτέ η Sony, αφού έρχεται με «στοχευμένες» αναβαθμίσεις συγκριτικά με το Xperia Z1 που προηγήθηκε, οι οποίες βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης. Από τον προκάτοχό του, το νέο κορυφαίο Android μοντέλο της ιαπωνικής εταιρείας κρατάει την πολύ καλή κάμερα και την εξαιρετική αυτονομία. Επίσης, είναι κι αυτό ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό, αφού μπορεί να παραμείνει βυθισμένο σε βάθος 1,5 μέτρου για 30 λεπτά, χωρίς να καταστραφεί.

Στην πρόσοψή του «δεσπόζει» η 5,2 ιντσών οθόνη του, ανάλυσης Full HD, η οποία είναι μια από τις σημαντικές αλλαγές που έκανε η Sony. Κι αυτό, γιατί αυτή τη φορά επέλεξε τεχνολογίες που βελτιώνουν την απόδοσή της από κάθε άποψη – τόσο στην απόδοση των χρωμάτων και το κοντράστ όσο και στις γωνίες θέασης και τη φωτεινότητα.

Στο εσωτερικό του Ζ2 «κρύβεται» μια μνήμη RAM 3 GB, από τις μεγαλύτερες σε smartphone, που, σε συνδυασμό με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 801, εξασφαλίζει απροβλημάτιστη λειτουργία για οποιοδήποτε πρόγραμμα και παιχνίδι.

Μαζί με την αλλαγή εστίασης μετά τη λήψη μιας φωτογραφίας, η λήψη βίντεο 4k είναι από τις σημαντικότερες προσθήκες στις δυνατότητες της κύριας κάμερας, η οποία αποτελεί και στο Ζ2 ένα από τα «δυνατά χαρτιά» του. Η κάμερα είναι εξοπλισμένη με αισθητήρα 20,7 Megapixel, μεγέθους 1/2.3΄΄, έχοντας πολύ καλή συμπεριφορά ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Το Ζ2 είναι επίσης «πάνοπλο» σε υποσυστήματα και τεχνολογίες ασύρματης και ενσύρματης διασύνδεσης, ενώ ένα ακόμη ατού του είναι η διάρκεια «ζωής» εκτός… πρίζας, με τη Sony μάλιστα να το έχει εξοπλίσει με μια ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία (3.200 mAh).

Κάθε λογαριασμός e-mail εξασφαλίζει μία συμμετοχή στον διαγωνισμό. Ο νικητής της κλήρωσης θα ανακοινωθεί στο kathimerini.gr και θα ειδοποιηθεί για τον τρόπο που θα παραλάβει το smartphone.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή