Μπαρτσελόνα: Απαγόρευση μεταγραφών μέχρι το τέλος του 2015

Μπαρτσελόνα: Απαγόρευση μεταγραφών μέχρι το τέλος του 2015

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με απαγόρευση μεταγραφών από το πέρας της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου μέχρι το τέλος του 2015 τιμώρησε τελικά η FIFA την Μπαρτσελόνα, απορρίπτοντας την ένσταση του ισπανικού συλλόγου.

Οι Καταλανοί είχαν αρχικά τιμωρηθεί με απαγόρευση 14 μηνών, ωστόσο είχαν πετύχει την αναστολή εκτέλεσης της ποινής έως ότου εκδικαζόταν η έφεση, κάτι που τους επέτρεψε να ενισχυθούν σημαντικά τις τελευταίες εβδομάδες, αποκτώντας μεταξύ άλλων και τον Λουίς Σουάρες από τη Λίβερπουλ.

Παρόλα αυτά, η οριστική απόφαση της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ήταν καταδικαστική για τους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι πλέον θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία αναστολής της ποινής, προσφεύγοντας στο CAS (Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης).

Υπενθυμίζεται ότι η αρχική ποινή είχε επιβληθεί για παραβάσεις σε μεταγραφές ανήλικων ξένων παικτών.

Επιπλέον, στη Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε πρόστιμο 370.000 ευρώ και στην ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου 413.000 ευρώ, μιας και θεωρείται συνυπεύθυνη για τις «παράνομες» μεταγραφές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή