Η Jennifer Aniston «βγάζει γλώσσα» στο Hollywood και τις τακτικές του

Η Jennifer Aniston «βγάζει γλώσσα» στο Hollywood και τις τακτικές του

2' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σπάνια κάποιο «αγαπημένο παιδί» του Hollywood βγάζει γλώσσα στο σύστημα που το «ταΐζει».

Οι περισσότεροι αστέρες της μεγάλης οθόνης στις συνεντεύξεις τους εμφανίζονται μετριοπαθείς, διαλέγουν μία μία τις λέξεις που χρησιμοποιούν και σχεδόν ποτέ δεν αναφέρονται στις τακτικές… επιλογής τους για τις μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές.

Όμως, για την -ελληνικής καταγωγής- Jennifer Aniston δεν ισχύουν αυτά. Πρόσφατα, η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο “Yahoo Beauty” και όχι μόνο είπε τα πράγματα με το όνομα τους, αλλά τόλμησε να θίξει και ένα θέμα ταμπού: τις συνέπειες των πλαστικών επεμβάσεων και του botox.

«Υπάρχει τέτοια πίεση στο Hollywood σε ό,τι αφορά την ηλικία, στο πώς αναγκάζεσαι να παραμείνεις αγέραστος. Υπήρξα μάρτυρας σε περιπτώσεις συναδέλφων που θα υπέβαλαν τον εαυτό τους σε οτιδήποτε προκειμένου να παραμείνουν νέες», είπε η Aniston και συνέχισε ακόμη πιο επικριτικά: «Είμαι ευγνώμων που μαθαίνω από τα λάθη τους, γιατί εγώ δεν πρόκειται να βάλω στο πρόσωπο μου όλες αυτά τα σκουπίδια! Ειλικρινά, τις βλέπω και ραγίζει η καρδιά μου. Σκέφτομαι, “Θέε μου, αν ήξερες πόσο μεγαλύτερη δείχνεις”. Προσπαθούν να σταματήσουν τον χρόνο και βλέπεις ένα ανασφαλές άτομο που δεν αφήνει τον εαυτό του να ωριμάσει. Βοηθάει, βέβαια, το ότι έχω και έναν σύντροφο, ο οποίος θα μου βάλει το πιστόλι στον κρόταφο, αν τολμήσω και πειράξω το πρόσωπο μου με οποιοδήποτε τρόπο!».

Μάλιστα, το 45χρονο –σήμερα- «Φιλαράκι» δεν δίστασε να τα βάλει και με τη βιομηχανία της μόδας, προτείνοντας στους μεγάλους οίκους να αρχίσουν να αγαπούν όλες τις ηλικίες και να μη χρησιμοποιούν στις καμπάνιες τους μόνο 20χρονα μοντέλα με αψεγάδιαστα σώματα.

«Είμαι πολύ τυχερή που γνωρίζω προσωπικά γυναίκες όπως η Gloria Steinem – την οποία θεωρώ μία από τις πιο εκθαμβωτικές γυναίκες στον πλανήτη και η οποία δεν έχει “ακουμπήσει” ποτέ το πρόσωπο της. Και μετά έχεις όλες αυτές τις ατρόμητες, συναρπαστικές γυναίκες όπως η Diane Keaton, η  Annette Bening, η Charlotte Rampling! Δεν κρίνω όσες επιλέγουν το νυστέρι, αλλά εύχομαι να μπορούσα να θερμοπαρακαλέσω κόσμο που γνωρίζω να μην το κάνει, να μην πειράξει το πρόσωπο του!», κατέληξε η Aniston.

Μετά από αυτό το ειλικρινές "ξέσπασμα", η Aniston έρχεται να προστεθεί στις λίγες, αλλά τολμηρές που έχουν μιλήσει ανοιχτά για τον ηλικιακό ρατσισμό: από την Christine Scott Thomas που πριν από λίγα χρόνια ομολογούσε το πόσο δυσκολευόταν να «εντοπίσει» ρόλο κατάλληλο για την ηλικία της, μέχρι τη Monica Belucci, η οποία κατά το παρελθόν είχε ομολογήσει ότι για πολλά «κεφάλια» της βιομηχανίας του Hollywood θεωρείται υπέρβαρη και μεγάλη..!

Επιμέλεια: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή