H Kate Moss γίνεται (και) σκηνοθέτης για τη βρετανική Vogue

H Kate Moss γίνεται (και) σκηνοθέτης για τη βρετανική Vogue

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μικρού μήκους promo film με τίτλο «The Wolf in Her» που σκηνοθετεί η Kate Moss, μας μεταφέρει στα παρασκήνια της παραμυθένιας φωτογράφισης της Lara Stone για το σεπτεμβριανό editorial της βρετανικής Vogue και είναι πραγματικά… μαγικό!

Υπογράφοντας το editorial του συγκεκριμένου τεύχους, η Moss είπε να κάνει ολοκληρωμένη δουλειά και να επιμεληθεί καλλιτεχνικά και σκηνοθετικά το promo video με πρωταγωνίστρια τη Lara Stone και δύο… λύκους, δημιουργώντας ένα επιβλητικό, πλην παραμυθένιο, σκηνικό, σε συνεργασία με τον διάσημο φωτογράφο Mario Sorrenti

Το διάσημο supermodel, που πέρυσι είχε ανακοινώσει την συνεργασία της με τη «Βίβλο της Μόδας», αποδεικνύει για ακόμη μια φορά και πέρα από κάθε αμφιβολία, πως μπορεί να ξεχωρίσει όπου κι αν βρεθεί , από τις πασαρέλες και τις φωτογραφίσεις, μέχρι ως fashion editor και -τώρα- ως art director.

Η Lara Stone, φορώντας δημιουργίες που φέρουν την υπογραφή μερικών από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές και Οίκους μόδας (Versace, Alberta Ferretti, Donna Karan, Roberto Cavalli και Alexander McQueen), μοιάζει με άγρια νύμφη του δάσους, καθώς παίζει και μοιράζεται μοναδικές τρυφερές στιγμές με τα δύο British Lupines, στο δάσος, αλλά και σε ένα δωμάτιο γεμάτο έπιπλα αντίκες. Η μαγευτική αυτή ατμόσφαιρά, όμως, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στο ατμοσφαιρικό soundtrack που υπογράφουν οι The Kills (συγκρότημα του συζύγου της Moss, Jamie Hince) με τίτλο «Goodnight Bad Morning».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή