Εκπτωτικά κουπόνια σούπερ μάρκετ στο κινητό

Εκπτωτικά κουπόνια σούπερ μάρκετ στο κινητό

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To Pockee είναι μια νέα εφαρμογή που φέρνει τα εκπτωτικά κουπόνια σούπερ μάρκετ στο κινητό. Το Pockee είναι ένα startup που, έχοντας λάβει χρηματοδότηση από το Jeremie Openfund II τον Απρίλιο του 2014, ανέπτυξε μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα ώστε να μπορεί ο κάθε καταναλωτής να εξαργυρώνει κουπόνια απευθείας από το κινητό του, χωρίς να χρειάζεται να εκτυπώνει και να κουβαλάει χάρτινα κουπόνια, κάρτες κ.λπ.

Η εφαρμογή προσφέρει κουπόνια επιστροφής μετρητών για το σούπερ μάρκετ, αποκλειστικά μέσω του smartphone του καταναλωτή. Με το Pockee, ο καταναλωτής δεν χρειάζεται να συλλέξει ή να εκτυπώσει χάρτινα κουπόνια και κάρτες, απλώς κατεβάζει τη δωρεάν εφαρμογή στο κινητό του και άμεσα βλέπει μια ποικιλία από κουπόνια που είναι διαθέσιμα προς εξαργύρωση. Η έκπτωση των Pockee κουπονιών δεν αφαιρείται στο ταμείο του σούπερ μάρκετ, αντίθετα κατατίθεται στον τραπεζικό λογαριασμό του καταναλωτή, ώστε να έχει τη δυνατότητα να τη χρησιμοποιήσει όπως επιθυμεί. Ενας καταναλωτής θα μπορεί να εξοικονομήσει πάνω από 30 ευρώ σε αγορές που κάνει για προϊόντα που μπαίνουν συχνά στο καλάθι του σούπερ μάρκετ (π.χ. λάδι, μακαρόνια, φέτα, μπίρες κ.λπ.). Ενδεικτικά, κάποιες από τις μάρκες που ήδη διαθέτουν κουπόνια μέσω του Pockee είναι: Amstel, Barilla, Kellogg’s, Μινέρβα, Misko, Χωριό, Pringles και άλλες. Η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη στα App stores (Android & iOS), ενώ οι καταναλωτές που θα την κατεβάσουν μπορούν άμεσα να εξαργυρώσουν τα κουπόνια τους στα καταστήματα που συνεργάζονται με το Pockee.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή