Gadgets

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

PANASONIC

Φωτογραφίζει και τις λεπτομέρειες

Με αισθητήρα μιας ίντσας και ανάλυσης 20,1 Megapixel, η φωτογραφική μηχανή Lumix DMC-FZ1000 της Panasonic εξασφαλίζει στιγμιότυπα «πλούσια» σε λεπτομέρειες και μειωμένο θόρυβο, σε μια μεγάλη γκάμα από συνθήκες λήψης. Διαθέτοντας σύστημα οπτικής σταθεροποίησης 5 αξόνων, η νέα Lumix έρχεται επίσης με φακό 25-400 mm, ο οποίος παρέχει οπτικό ζουμ 16x. Επιπλέον, είναι η πρώτη φωτογραφική κατηγορίας «bridge», η οποία μπορεί να βιντεοσκοπεί σε Ultra HD.

SAMSUNG

Το λεπτότερο από όλα τα Galaxy

Εκτός από το γεγονός ότι έχει μεταλλικό πλαίσιο, το νέο Galaxy Alpha  της Samsung ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα smartphone της κορεατικής εταιρείας και στο ντιζάιν του, αφού με πάχος 6,7 χιλιοστά είναι το λεπτότερο μοντέλο στη σειρά Galaxy. Παράλληλα, το Galaxy Alpha ζυγίζει μόλις 115 γραμμάρια και έρχεται με οθόνη Amoled 4,7 ιντσών, ανάλυσης 720p, οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 5, RAM 2 GB  και κύρια κάμερα 12 Megapixel. Το νέο smartphone αναμένεται  να κυκλοφορήσει στην παγκόσμια αγορά  τον Σεπτέμβριο και,  όπως το Galaxy S5, ενσωματώνει επίσης τσιπ αναγνώρισης δακτυλικών  αποτυπωμάτων  και αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών.

LOGITECH

Ποντίκι-αστραπή για βιντεογκέιμ

Το νέο G402 Hyperion Fury της Logitech είναι το πιο γρήγορο ποντίκι για βιντεογκέιμ αφού, σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, μπορεί να ανιχνεύσει κινήσεις με ταχύτητα έως και 12 μέτρα το δευτερόλεπτο. Το mouse χρωστά την άμεση και αξιόπιστη απόκρισή του στις τεχνολογίες Fusion Engine και Delta Zero που έχει αναπτύξει η Logitech, ενώ διαθέτει οκτώ προγραμματιζόμενα πλήκτρα στα οποία ο κάτοχός του έχει τη δυνατότητα να αντιστοιχίσει οποιαδήποτε λειτουργία.

TOSHIBA

Ταμπλέτες που κρύβουν θησαυρό

Το «παρών» και στην Ελλάδα δίνουν εδώ και λίγες εβδομάδες τα Encore 2 8’’ και 10,1’’ της Toshiba, δύο οικονομικά tablet με λειτουργικό Windows τα οποία στοιχίζουν αντίστοιχα 199 και 299 ευρώ. Με καλή  ποιότητα κατασκευής,  οι δύο ταμπλέτες «κρύβουν» στο εσωτερικό  τους έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom, αποθηκευτικό χώρο 32 GB, δύο κάμερες, ηχεία Dolby Digital Plus Advanced Audio, υποδοχή για κάρτα microSD και θύρα micro HDMI. Η οθόνη τους έχει ανάλυση 280 x 800 pixel.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή