Στο Τσάμπιονς Λιγκ ξανά ο ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη

Στο Τσάμπιονς Λιγκ ξανά ο ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πιο εύκολα απ’ ό,τι θα περίμενε κανείς, ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται από χθες, για τρίτη φορά στην ιστορία του, στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη, του Μαντούκα, του Ντε Βινσέντι και του Τζιμπούρ, με όπλο το 1-1 του πρώτου αγώνα της Δανίας και πολύ ποδοσφαιρικό θράσος, νίκησε 4-0 την Ααλμποργκ, με γκολ των Βινίσιους (29΄), Ντε Βινσέντι (44΄), Αλωνεύτη (64΄), Σέρινταν (75΄) και αύριο θα μπει στην κλήρωση των «χρυσοφόρων» ομίλων.

Στα άλλα χθεσινοβραδινά ματς, η Ζενίτ με γκολ των Ροντόν (30΄) και Χαλκ (53΄ πεν., 58΄) κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης (3-0), πήρε εύκολα κι αυτή το εισιτήριο, όπως και η Πόρτο που επικράτησε ξανά της Λιλ με 2-0 (49΄ Μπραχίμι, 69΄ Μαρτίνεζ). Η Μάριμπορ έκανε την έκπληξη και απέκλεισε τη Σέλτικ μέσα στη Σκωτία, νικώντας 1-0 με γκολ του Τάβαρες στο 75΄. Τέλος, η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με γκολ των Γκόρντεϊτσουκ (41΄), Κρίβετς (84΄) και Ροντιόνοφ (85΄) νίκησε 3-0 τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, στέλνοντάς τη στο Γιουρόπα Λιγκ.

Μόλις πέντε ομάδες έμειναν, για να προστεθούν στις 27 ήδη υπάρχουσες προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι 32 ομάδες που θα διαμορφώσουν τον χάρτη του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Ετσι, απόψε θα αναμετρηθούν (σε παρένθεση τα σκορ των πρώτων αγώνων): Λεβερκούζεν-Κοπεγχάγη (3-2), Αθλέτικ Μπιλμπάο-Νάπολι (1-1), Αρσεναλ-Μπεσίκτας (0-0), Μάλμε-Ζάλτσμπουργκ (1-2), Λουντογκόρετς-Στεάουα (0-1).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή