Ομαλά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του Κ. Μητσοτάκη

Ομαλά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του Κ. Μητσοτάκη

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΧΑΝΙΑ. Ομαλά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος εισήχθη χθες το πρωί σε γενική κλινική των Χανίων με λοίμωξη του αναπνευστικού. Οι θεράποντες γιατροί δεν ανησυχούν ιδιαίτερα, καθώς ο οργανισμός του πρώην πρωθυπουργού αντέδρασε άμεσα στη φαρμακευτική αγωγή, ο πυρετός υποχώρησε και λίγες ώρες μετά την εισαγωγή έδειχνε να έχει ξεπεράσει και αυτήν την περιπέτεια. Μάλιστα και από το ιατρικό περιβάλλον υπήρχαν καθησυχαστικές δηλώσεις μετά και τις εργαστηριακές εξετάσεις που, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ήταν πολύ καλές.

Πρόθεση των θεραπόντων γιατρών του είναι να παραμείνει ο κ. Μητσοτάκης για τουλάχιστον δύο 24ωρα στην κλινική, για καθαρά προληπτικούς λόγους και εξαιτίας βέβαια της ηλικίας του πρ. πρωθυπουργού, ο οποίος τον ερχόμενο Οκτώβριο κλείνει τα 96 χρόνια.

Στο πλευρό του βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή οι κόρες του Ντόρα και Αλεξάνδρα και η εγγονή του Αλεξία. Μάλιστα, η πρώτη δεν αναχώρησε από τα Χανιά για να παρευρεθεί στην ορκωμοσία του γιου της, Κώστα Μπακογιάννη, σήμερα, ο οποίος αναλαμβάνει περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Τα καθησυχαστικά λόγια των γιατρών έκαναν τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη να μην ακυρώσει το προγραμματισμένο ταξίδι του στην Αμερική για υπόθεση που αφορά τις σπουδές της κόρης του.

Τον περασμένο Μάιο, ο κ. Κων. Μητσοτάκης είχε μεταφερθεί στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο Θεσσαλονίκης λόγω έντονης αδιαθεσίας, αλλά πήρε εξιτήριο το ίδιο βράδυ, μετά τις απαραίτητες εξετάσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή