«Passport Greece» από Central Market στο Τέξας των ΗΠΑ

«Passport Greece» από Central Market στο Τέξας των ΗΠΑ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To Enterprise Greece υποστηρίζει την εκδήλωση «Passport Greece» της αμερικανικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ Central Market, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε όλα τα καταστήματά της στο Τέξας των ΗΠΑ, τον Μάιο του 2015, και θα διαρκέσει δύο εβδομάδες.

Η εκδήλωση ,Passport Greece» πραγματοποιείται στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων «Passport» της εταιρείας Central Market, η οποία από το 2010 παρουσιάζει για δύο εβδομάδες κάθε Μάιο τα τρόφιμα και ποτά μιας χώρας. Η Ελλάδα θα αποτελέσει τον «προορισμό» της εκδήλωσης αυτής το 2015. Kατά τη διάρκεια των δύο αυτών εβδομάδων τα καταστήματα της Central Market θα μετατραπούν σε ελληνικές αγορές, με ελληνικά προϊόντα τα οποία θα πλαισιώνονται από σειρά προωθητικών δράσεων όπως μαθήματα μαγειρικής με Ελληνες σεφ. Η εκδήλωση «Passport Greece» πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Enterprise Greece.

Η Central Market είναι αλυσίδα καταστημάτων επιλεγμένων ποιοτικών προϊόντων στην πολιτεία του Τέξας στις ΗΠΑ και είναι μέρος του ομίλου H-E-B Grocery Stores, από τις μεγαλύτερες εταιρείες σούπερ μάρκετ των ΗΠΑ.

H εκδήλωση «Passport Greece» αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για την προώθηση ελληνικών προϊόντων στις ΗΠΑ, στοχεύοντας άμεσα τους καταναλωτές και θέτοντας τις βάσεις για πιθανές μακροχρόνιες συνεργασίες τόσο με τη Central Market όσο και με το ευρύτερο δίκτυο σούπερ μάρκετ της H-E-B Grocery Stores. Βάσει των προηγούμενων αντίστοιχων εκδηλώσεων «Passport» της Central Market, αναμένεται ότι τουλάχιστον το 50% των ετικετών που θα προωθηθούν μέσω της εκδήλωσης θα συνεχίσουν να πωλούνται μέσω του δικτύου της εταιρείας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή