Μπραντ Πιτ – Αντζελίνα Τζολί: Παντρεύτηκαν στη Γαλλία

Μπραντ Πιτ – Αντζελίνα Τζολί: Παντρεύτηκαν στη Γαλλία

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εις γάμου κοινωνίαν ήρθαν οι υπέρλαμπροι αστέρες της μικρής και μεγάλης οθόνης Μπρατ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί, σε μια λιτή πολιτική τελετή που τελέστηκε στον πύργο της οικογένειας στη Γαλλία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων ταμπλόιντ, οι «Μπραντζελίνα» παντρεύτηκαν με… «δικαστή και με κουμπάρο» το περασμένο Σάββατο, σε πολιτική τελετή που τελέστηκε στο μικρό παρεκκλήσιο του Σατό Μιραβάλ, ενός μαγευτικού πύργου στην Προβηγκία. Στην τελετή συμμετείχαν σε διάφορα πόστα και τα έξι παιδιά του ζευγαριού. Τη νύφη συνόδευσαν και παρέδωσαν στον γαμπρό τα δύο μεγαλύτερα αγόρια τους, ο Μάντοξ και ο Παξ, ενώ η Ζαχάρα και η Βιβιέν έραιναν την αστραφτερή νύφη με ροδοπέταλα. Τέλος, οι Σίλο και Νοξ μετέφεραν τις βέρες τηρώντας όλους τους τύπους που ακολουθούνται στις γαμήλιες τελετές. Την άδεια γάμου του ζευγαριού εξέδωσε λίγες ημέρες νωρίτερα ένας δικαστής από την Καλιφόρνια, ο οποίος τέλεσε και την τελετή στη Γαλλία.

Ομολογουμένως ο γάμος των δύο αστεριών δίνει οριστική απάντηση στο ερώτημα «πότε επιτέλους θα παντρευτούν», το οποίο ταλαιπώρησε τους ενδιαφερόμενους επί χρόνια. Ο Μπραντ Πιτ είχε παλιότερα δηλώσει ότι δεν σκόπευε να παντρευτεί πριν από τη νομιμοποίηση του γάμου των ομοφυλοφίλων, αλλά τα τελευταία χρόνια τόσο ο «γαμπρός» όσο και η Αντζελίνα Τζολί δεν έκρυβαν την πρόθεσή τους. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στις αρχές του 2012 ύστερα από επτά χρόνια κοινής ζωής. Εχουν έξι παιδιά εκ των οποίων τα τρία είναι υιοθετημένα.

Αυτός ο γάμος είναι ο δεύτερος για τον Μπραντ Πιτ, ο οποίος είχε νυμφευθεί την Τζένιφερ Ανιστον το 2000 και χώρισαν το 2005. Η Αντζελίνα Τζολί είχε παντρευτεί τον Βρετανό ηθοποιό Τζόνι Λι Μίλερ και τον Μπίλι Μπομπ Θόρτον, τον οποίο χώρισε το 2003.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή