Στο Μαρούσι αρχίζουν τα όργανα

Στο Μαρούσι αρχίζουν τα όργανα

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΦΕΣΤΙΒΑΛ. Με τη συναυλία των Θάνου Μικρούτσικου, Γιάννη Κότσιρα και Ρίτας Αντωνοπούλου αρχίζουν αύριο το βράδυ οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Πολιτισμού, που διοργανώνει έως τις 21 Σεπτεμβρίου ο Δήμος Αμαρουσίου στον υπαίθριο χώρο του Αμαλίειου Οικοτροφείου (Λεωφόρος Κηφισίας 219). Το μουσικό σκέλος της διοργάνωσης περιλαμβάνει γνωστά ονόματα της εγχώριας σκηνής, όπως τα Υπόγεια Ρεύματα και ο Θάνος Ανεστόπουλος (1/9), ο Ψαραντώνης (4/9), ο Μιχάλης Τζουγανάκης (6/9), οι Γιάννης Κούτρας και Απόστολος Ρίζος (13/9) και ο Νίκος Πορτοκάλογλου με τη Γεωργία Νταγάκη (21/9). Ακόμα, η Αννα Φόνσου παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο με τίτλο «Σαν Παλιό Σινεμά» (11/9), η σοπράνο Βιρβιάννα Γιαννάκη πρωταγωνιστεί σε μια βραδιά τανγκό (18/9) και οι Χάρης Βαρθακούρης, Γρηγόρης Μπιθικώτσης και Στέλιος Διονυσίου συμπράττουν στη μουσική παράσταση «Τα τραγούδια του πατέρα μου» (12/9).

Δύο μικρότερα φεστιβάλ για τους λάτρεις του χιπ χοπ και της τζαζ θα φιλοξενηθούν στους χώρους του παλιού Οικοτροφείου στις 7 και τις 20 Σεπτεμβρίου: μεταξύ των προσκεκλημένων του «Μαρούσι Hip Hop Festival» είναι οι Razastarr και οι Ταφ Λάθος, ενώ τα σχήματα Yiorgos Psihoyios Trio, Yiannis Kassetas Group, Marios Strofalis Quintet και Human Touch συμμετέχουν στο Maroussi Jazz Festival. Επιπλέον, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του δήμου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις, όπως ο «Caveman» με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη (31/8), η «Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου» του Πέτρου Ζούλια (2/9) και οι «Φόνισσες της Παπαδιαμάντη» των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου (8/9), αλλά και μία παράσταση με ελεύθερη είσοδο – το «Μεγάλο μας τσίρκο» του Καμπανέλλη από τη θεατρική ομάδα Αντώνης Περπινιάς (19/9).

Περισσότερες πληροφορίες και το πλήρες πρόγραμμα του Φεστιβάλ στο www.festivalamarousiou.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή