Κρουαζιέρα στην Καραϊβική με μπαρτέντερ… ρομπότ

Κρουαζιέρα στην Καραϊβική με μπαρτέντερ… ρομπότ

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα νέα πλοία της Royal Caribbean θα διαθέτουν βιονικά μπαρ και ψηφιακά μπαλκόνια.

Τι θα λέγατε για ένα κοκτέιλ φτιαγμένο από ρομπότ; Η μεγαλύτερη εταιρεία κρουαζιέρας του κόσμου καινοτομεί και θα διαθέτει στα ολοκαίνουργια πλοία της, Quantum και Anthem of the Seas, βιονικά μπαρ. Τι σημαίνει αυτό; Οτι κάθε μέλος του πληρώματος θα έχει ένα τάμπλετ, μέσω του οποίου οι επιβάτες θα παραγγέλνουν τα ποτά της αρεσκείας τους που θα παρασκευάζονται από ρομπότ.

Και αυτή δεν είναι η μοναδική καινοτομία των νέων πλοίων της Royal Caribbean. Οι επιβάτες που θα επιλέγουν εσωτερικές καμπίνες θα μπορούν να απολαμβάνουν τη θέα στη θάλασσα από τα «ψηφιακά μπαλκόνια» που θα διαθέτουν στα δωμάτιά τους και τα οποία δεν είναι άλλα από οθόνες 80 ιντσών (!). Στο μεταξύ θα έχουν κάνει ηλεκτρονικό τσεκ ιν γλιτώνοντας τις ουρές (που ήταν πάντοτε ένα από τα αρνητικά της κρουαζιέρας) και θα πληρώνουν μέσα στα πλοία με το περικάρπιο που θα φορούν στο χέρι τους, το οποίο θα λειτουργεί και σαν κλειδί για την καμπίνα τους.

Τα νέα πλοία της Royal Caribbean θα ξεκινήσουν τα ταξίδια τους τον Απρίλιο του 2015.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή