8 πόλεις σε 14 ημέρες χωρίς χάρτη, χρήματα, ή ταξιδιωτικό οδηγό;

8 πόλεις σε 14 ημέρες χωρίς χάρτη, χρήματα, ή ταξιδιωτικό οδηγό;

2' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Πέτρος, o #AegeaniTraveller ταξιδεύει σε Ευρώπη και Μ. Ανατολή αλλά δεν είναι μόνος του: σύμμαχοι του στο ταξίδι αυτό είναι το νέο iPad app της Aegean, αλλά και όλοι εσείς.

Πώς να είναι άραγε ένα ταξίδι χωρίς χάρτη, χρήματα και χωρίς ταξιδιωτικό οδηγό σε 8 πόλεις μέσα σε 14 ημέρες;

Θα μας το δείξει ο Πέτρος, ο iTraveller της Aegean, ο οποίος θα ταξιδέψει με μόνο του σύμμαχο το iPad app της Aegean αλλά και όλους εσάς, μιας και μόνο εσείς μπορείτε να τον βοηθήσετε να συνεχίσει το ταξίδι του δίνοντάς του πόντους για να κάνει ακόμη περισσότερα πράγματα στις πόλεις που θα επισκεφτεί.

Ο Πέτρος, που ξεκινάει το ταξίδι του από την Αθήνα στις 29 Αυγούστου, θα μας ενημερώνει για την πορεία του ταξιδιού του ανεβάζοντας καθημερινά φωτογραφίες και βίντεο στα social media της Aegean (facebook, instagram, twitter, youtube) από όλα όσα θα ζήσει καλώντας σας να τον ακολουθήσετε και να ζήσετε μαζί του τις περιπέτειές σας! Προκειμένου όμως να μπορεί να συνεχίσει το ταξίδι του και να μπορέσει να δει και να κάνει ακόμη περισσότερα πράγματα χρειάζεται τη δική σας συμμετοχή.

Κάθε φορά που κάποιος κατεβάζει το iPad app της Aegean, ή κάνει like και share στα social media το υλικό του iTraveller με hashtag #AegeaniTraveller, ο Πέτρος συλλέγει πόντους για να μπορέσει να επισκεφτεί ακόμα περισσότερα μέρη στους προορισμούς που θα ταξιδέψει και να ανακαλύψει περισσότερα μυστικά στις πόλεις που θα δει.

Με τη βοήθεια του iPad app της Aegean ο iTraveller θα έχει τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του να πραγματοποιεί τις κρατήσεις των εισιτηρίων του για να συνεχίζει τις περιπέτειές του, να βρει πληροφορίες για τα αεροδρόμια από και προς τα οποία θα ταξιδέψει και να ενημερώνεται για τον καιρό που θα συναντήσει σε κάθε πόλη που θα βρίσκεται, για να ξέρει τι…τον περιμένει!

To ταξίδι ξεκινάει από τη Μαδρίτη στις 29 Αυγούστου. Ο Πέτρος θα μας δείξει μία διαφορετική όψη της πρωτεύουσας της Ισπανίας, ενώ θα παρακολουθήσει και θα στηρίξει την Εθνική μας ομάδα στον πρώτο της αγώνα στο Mundobasket! Μετά από εκεί θα συνεχίσει το ταξίδι του σε άλλους προορισμούς της Aegean σε Ευρώπη και Μ. Ανατολή, για να μας δείξει τις πόλεις αυτές με άλλο μάτι μιας και δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο ταξίδι αναψυχής…!

Γνώρισε και εσύ τον #AegeaniTraveller στο http://bit.ly/1AXDPvR και μπες εδώ www.aegeanitraveller.com για να μάθεις περισσότερα για το ταξίδι του στους προορισμούς της Aegean και για το πώς θα τον βοηθήσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή