Ο νέος δήμαρχος Πάτρας έδωσε το «στίγμα» του

Ο νέος δήμαρχος Πάτρας έδωσε το «στίγμα» του

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΤΡΑ. Σαφές μήνυμα για το πώς θα πολιτευθεί έστειλε χθες το πρωί ο νέος δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση», κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης-παραλαβής που έγινε στο δημαρχείο. «Παραλαμβάνουμε τη δημοτική αρχή με όρεξη για δράση και ξεκινάμε μαζί με τον λαό για να ενισχυθεί και να ισχυροποιηθεί η εργατική λαϊκή αντιπολίτευση», είπε ο Κώστας Πελετίδης και πρόσθεσε: «Στόχος μας είναι να στηριχθούν οι αγώνες της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων, της νεολαίας και των γυναικών, ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και της Ε.Ε., που αυξάνουν τη φτώχεια, την ανεργία και την εξαθλίωση».

Προτού αναλάβει και επισήμως τα καθήκοντά του, ο νέος δήμαρχος Πατρέων επισκέφθηκε νωρίς χθες το πρωί υπηρεσίες του δήμου, όπου συναντήθηκε με εργαζομένους. «Με το ξεκίνημα της θητείας μας, θέλουμε να σηματοδοτήσουμε και με τις επισκέψεις μας τη στήριξή μας στους εργαζομένους και τα δίκαια αιτήματά τους», είπε. Ο κ. Πελετίδης ανακοίνωσε και τους έξι νέους αντιδημάρχους, μειώνοντας κατά τρεις τις θέσεις. Πρόκειται για τον πολιτικό μηχανικό Χρήστο Κορδά, τον αγρονόμο τοπογράφο μηχανικό Παύλο Στάμο, τον οικοδόμο και μέλος του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Ανδρέα Αθανασόπουλο, τον ελεύθερο επαγγελματία Παναγιώτη Μελά, τον πολιτικό υπάλληλο του ΥΕΘΑ και πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων στο εργοστάσιο του Αράξου Διονύσιο Πλέσσα και το μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΕΔΗΝ Δημήτρη Πελεκούδα. Για πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου η «Λαϊκή Συσπείρωση» θα προτείνει την Κατερίνα Γεροπαναγιώτη-Θεοδωρακοπούλου, διοικητική υπάλληλο του πανεπιστημιακού νοσοκομείου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή