Η Hailey Baldwin πρωταγωνιστεί στη νέα collection της εταιρείας French Connection

Η Hailey Baldwin πρωταγωνιστεί στη νέα collection της εταιρείας French Connection

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την οικογένεια Baldwin τη γνωρίζουμε καλά και η αλήθεια είναι πως τα περισσότερα μέλη της έχουν καταφέρει να κάνουν αρκετές επιτυχίες στον χώρο του θεάματος. Ένα πρόσωπο από αυτά είναι και η Hailey Baldwin, κόρη του ηθοποιού Stephen και της βραζιλιάνας συζύγου του Kennya.

Το 18χρονο μοντέλο με το ξεχωριστό στιλ και το αψεγάδιαστο πρόσωπο τον τελευταίο καιρό κάνει επιτυχημένα βήματα στον χώρο της μόδας και μετά τη συνεργασία της με το πρακτορείο μοντέλων Elite, το editorial στο φθινοπωρινό τεύχος του περιοδικού Love, γίνεται για πρώτη φορά το πρόσωπο της καμπάνιας για εταιρεία ρούχων.

Συγκεκριμένα, η όμορφη Hailey πρωταγωνιστεί στη χειμερινή collection της εταιρείας French Connection ποζάροντας στον φωτογραφικό φακό με τα πιο stylish κομμάτια της χειμερινής συλλογής και ακολουθεί με επιτυχία τα βήματα της ξαδέρφης της και κόρης του Alec Baldwin και της Kim Basinger, Ireland.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή