300.000 τουρίστες θα διακινήσει στην Ελλάδα η Meeting Point Hellas

300.000 τουρίστες θα διακινήσει στην Ελλάδα η Meeting Point Hellas

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Meeting Point Hellas, που αντιπροσωπεύει Ευρωπαίους tour operators και οι περισσότεροι πελάτες της προέρχονται από γερμανόφωνες χώρες, καθώς και το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία και τη Γαλλία, εκτιμά ότι φέτος θα διακινήσει στη χώρα μας 300.000 τουρίστες, που αποτυπώνει μία αύξηση της τάξης του 50% σε σχέση με το 2013.

Αυτό ανέφερε ο επικεφαλής της εταιρείας κ. Γιώργος Χαιρέτης με αφορμή την πρόσληψη του κ. Κυριάκου Μαστρίδη στη θέση του νέου περιφερειακού διευθυντή στη Ρόδο. Πρόσφατα η Meeting Point International εξαγόρασε το ποσοστό της Cretan Holidays στη Meeting Point Hellas και ελέγχει πλέον το 100% του μετοχικού κεφαλαίου της τελευταίας. Να σημειωθεί ότι πρόσφατα τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας μετακόμισαν στην Αθήνα.

Η Meeting Point Hellas δραστηριοποιείται σε 19 προορισμούς στη χώρα μας έχοντας δικά της γραφεία εκτός από την πρωτεύουσα σε Ηράκλειο, Κάρπαθο, Ρόδο, Κω, Κέρκυρα και Ναύπλιο. Οπως ανακοίνωσε, για το 2015 ανανέωσε μακροχρόνιες συνεργασίες με αλυσίδες ξενοδοχείων στη χώρα μας (Aquis, Mediterannean, Sani, Atrium Hotels, Mitsis κ.ά.), ενώ πραγματοποιεί και νέες. Τα επόμενα χρόνια, πρόσθεσε, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της κρουαζιέρας. H επικεφαλής της μητρικής εταιρείας Ρ. Τζούνι δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Συνεχίζουμε τα επενδυτικά μας σχέδια για το 2015 με αύξηση σε περισσότερους προορισμούς της Ελλάδας και επίσης επιδιώκουμε να προσφέρουμε διαφορετικό τουριστικό προϊόν εκτός από το κλασικό μοντέλο “θάλασσα και παραλία”. Η Ελλάδα έχει πολύ περισσότερα να προσφέρει στους ξένους ταξιδιώτες».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή