Προσκλήσεις για κινηματογράφο στους «Ερευνητές»

Προσκλήσεις για κινηματογράφο στους «Ερευνητές»

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη νέα ταινία «Barbie στο Μυστικό Βασίλειο», η αγαπημένη μας Barbie εμφανίζεται ως Alexa, μια ντροπαλή πριγκίπισσα που ανακαλύπτει έναν μαγικό κόσμο γεμάτο νεράιδες, γοργόνες και μονόκερους. Για μία ακόμη φορά η Barbie μάς χαρίζει μια διασκεδαστική ιστορία με πανέμορφες εικόνες.

Προσκλήσεις για κινηματογράφο στους «Ερευνητές»-1

Η ταινία είναι ένα φαντασμαγορικό μιούζικαλ με επτά καινούργια τραγούδια στα Ελληνικά. Στη νέα αυτή περιπέτειά της η Barbie θα σας ξεναγήσει σε έναν πρωτόγνωρο κόσμο. Η Barbie είναι η Αλέξα, μια συνεσταλμένη αλλά πολύ ρομαντική πριγκίπισσα, που σε μια περιήγησή της ανακαλύπτει μια μυστική πόρτα. Η περιέργειά της θα την οδηγήσει σε μια χώρα γεμάτη θαύματα, μαγικά πλάσματα και εκπλήξεις. Εκεί θα συναντήσει τη γοητευτική γοργόνα Ρόμι και τη χαριτωμένη νεράιδα Νόρι, και θα μάθει την ιστορία της κακομαθημένης βασίλισσας Μαλούσια, που θέλει να στερήσει τη μαγεία από τη χώρα. Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη μαγική χώρα, η Αλέξα θα ανακαλύψει πως διαθέτει και αυτή μαγικές δυνάμεις. Οι νέες της φίλες είναι σίγουρες ότι με αυτές η Αλέξα μπορεί να σώσει τη μαγεία που απειλείται από τα σχέδια της πεισματάρας Μαλούσια. Και έτσι γίνεται!

Η Αλέξα βρίσκει το θάρρος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Μη χάσετε αυτό που θα συμβεί μόλις ανακαλύψει ότι η δύναμη της φιλίας είναι πιο πολύτιμη και από τη μαγεία!

∆ες το τρέιλερ της ταινίας 

 

Δείτε πως θα κερδίσετε μια πρόσκληση δύο ατόμων για την πρεμιέρα της ταινίας «Barbie στο Μυστικό Βασίλειο» στο τεύχος των «Ερευνητών» το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή