Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προβλήματα προκάλεσε χθες η έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε σε ολόκληρη την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία. Στη Θεσσαλονίκη, λόγω της βροχής προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο και εξαιτίας της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, τροχαία ατυχήματα. Στο κέντρο της πόλης ένα λεωφορείο του ΟΑΣΘ συγκρούστηκε με οχτώ Ι.Χ., χωρίς να προκληθούν τραυματισμοί.

Στον νομό Ημαθίας το νερό μετέτρεψε τους δρόμους σε «ποτάμια», ενώ η πυροσβεστική υπηρεσία δέχτηκε αρκετές κλήσεις για άντληση υδάτων από καταστήματα και υπόγεια διαμερίσματα. Εντονες βροχές έπληξαν και τη Δυτική Ελλάδα, ενώ και στην υπόλοιπη χώρα σημειώθηκαν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

Πρόσκαιρη θα είναι η ύφεση του καιρού από την Πέμπτη, ενώ νέα επιδείνωση προβλέπουν οι μετεωρολόγοι την Παρασκευή και το Σάββατο στην Κεντρική και τη Βόρεια Ελλάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή