Τα χτενίσματα που πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το φθινόπωρο

Τα χτενίσματα που πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το φθινόπωρο

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια ανανέωση στα μαλλιά είναι ό,τι καλύτερο τώρα που αλλάζει ο καιρός. Άλλωστε, οι περισσότερες από εμάς χρειαζόμαστε «φρεσκάρισμα» στα ταλαιπωρημένα από τη θάλασσα και τον ήλιο των διακοπών μαλλιά μας. Να τι μπορείτε να δοκιμάσετε σε χτενίσματα για το φθινόπωρο:

Pixie with Fringe: Δηλαδή κοντό («αγορίστικο») κούρεμα με φράντζα. Αν θέλετε ένα σοφιστικέ look, τότε αυτή η κουπ είναι η κατάλληλη. Επίσης, αν έχετε εκφραστικό πρόσωπο, μεγάλα μάτια και γωνίες, τότε μη διστάσετε να το δοκιμάσετε, θα σας ταιριάζει πολύ.

Αngled Bob: Αν θέλετε ένα κομψό και κάπως αυστηρό χτένισμα, τότε το ασύμμετρο καρέ (κοντό πίσω και μακρύ μπροστά) είναι αυτό που ζητάτε. Είναι ιδανικό για ίσιο μαλλί, ενώ οι ανταύγειες θα αναδείξουν το χτένισμά σας.

The Modern Mullet: To επιμελώς ατημέλητο με μύτες είναι το αγαπημένο χτένισμα πολλών stars του εξωτερικού. Αν τα μαλλιά σας είναι σπαστά, τότε χρησιμοποιήστε ένα προϊόν για wavy hair και αφήστε τα τελείως φυσικά.

Wavy hair: Το «κυματιστό», ελαφρώς σπαστό, hairstyle είναι σχεδόν πάντα στη μόδα. Αφήστε, λοιπόν, τα μαλλιά σας ανέμελα και αποφύγετε τις φορμαρισμένες μπούκλες- ακόμη και για μια επίσημη εμφάνιση.

Mermaid Waves: Επειδή τελείωσε το καλοκαίρι δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να υιοθετήσετε το χτένισμα που παραπέμπει σε… παραλία: ανέμελες και κάπως έντονες μπούκλες. Είναι το αγαπημένο της Gisele Bündchen και ιδανικό για το πρωί. Αν θέλετε, μπορείτε να κάνετε πιο εκκεντρικό προσθέτοντας ένα αξεσουάρ κόσμημα ή μία στέκα ή ακόμα ένα φουλάρι!

Επιμέλεια: Σοφία Χρήστου 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή