Metropolitan College: Αναγνώριση αποφοίτων από το υπουργείο Παιδείας

Metropolitan College: Αναγνώριση αποφοίτων από το υπουργείο Παιδείας

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι πρώτες αποφάσεις αναγνώρισης επαγγελματικής ισοδυναμίας των τίτλων σπουδών αποφοίτων του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είναι γεγονός.

Οι αποφάσεις αναγνώρισης έχουν εκδοθεί από το Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων (ΣΑΕΠ) του Υπουργείου Παιδείας και αφορούν προγράμματα σπουδών πολλών γνωστικών αντικειμένων που προσφέρονται από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο.

Ακολουθώντας την προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία, οι απόφοιτοι του Μητροπολιτικού Κολλεγίου αποκτούν αναγνώριση επαγγελματικής ισοδυναμίας των πτυχίων τους με τους αντίστοιχους τίτλους σπουδών  των Δημοσίων Ελληνικών ΑΕΙ.

Μεταξύ άλλων αναγνωρίστηκε η επαγγελματική ισοδυναμία στους κλάδους σπουδών Οικονομίας-Διοίκησης, Ειδικής Αγωγής, Λογοθεραπείας και Φυσικοθεραπείας, ενώ αναμένονται σχετικές αποφάσεις και για άλλους κλάδους σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων καθώς και το Βρετανικό Συμβούλιο Πιστοποίησης και οι τίτλοι σπουδών του παρέχονται απευθείας από τα συνεργαζόμενα βρετανικά πανεπιστήμια

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, λειτουργεί από το 1982 παρέχοντας ποιοτικές σπουδές πανεπιστημιακού επιπέδου στην Ελλάδα, με παραρτήματα σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή