Tips για να πετύχετε τη γραμμή του eyeliner

Tips για να πετύχετε τη γραμμή του eyeliner

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν οι ικανότητές σας στο μακιγιάζ περιορίζονται στο να βάζεις λίγη μάσκαρα, ρουζ στα μάγουλα και ένα lip gloss στα χείλη, τότε ήρθε η ώρα να μάθετε κάτι περισσότερο. Η γραμμή του eyeliner θα κάνει το μακιγιάζ σας εντυπωσιακό, αλλά είναι από εκείνα τα πράγματα που σας φαίνονται ακατόρθωτα όταν δοκιμάζετε να την κάνετε. Εμείς σας έχουμε τρεις τρόπους που θα σας βοηθήσουν:

1ος τρόπος: Ξεκινήστε να κάνετε τη γραμμή από στις άκρες των βλεφάρων σας με ένα μαλακό μολύβι. Αφού τελειώσετε με το μολύβι, πάρτε το eyeliner και περάστε το ακριβώς από πάνω.

2ος τρόπος: Εδώ δεν θα χρειαστείτε το πινελάκι από το eyeliner. Αρχίστε να βάζετε κουκκίδες κατά μήκος των βλεφάρων σας και σταματήστε στο σημείο που θέλετε να τελειώνει η γραμμή. Στη συνέχεια, ενώστε τις κουκκίδες προσεκτικά και φροντίστε η γραμμή στο τελείωμα της να είναι λίγο πιο λεπτή.

3ος τρόπος: Σχεδιάστε μια διακεκομμένη γραμμή κατά μήκος των βλεφαρίδων σας. Χρησιμοποιείστε το eyeliner για να δημιουργήσετε μια μικρή διακεκομμένη γραμμή ακριβώς πάνω από το άνω βλέφαρο. Βεβαιωθείτε ότι οι κουκίδες είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στη βάση των βλεφάρων σας, καθώς έτσι δημιουργείται η ψευδαίσθηση της έντονης βλεφαρίδας. 

Επιμέλεια: Σοφία Χρήστου 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή