Ρεκόρ προπαραγγελιών για τα νέα iPhone

Ρεκόρ προπαραγγελιών για τα νέα iPhone

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περισσότερες από 4 εκατομμύρια προ-παραγγελίες για τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus έλαβε η Apple μόνο κατά το πρώτο 24ωρο προπώλησης των νέων συσκευών, όπως ανακοίνωσε ο αμερικανικός κολοσσός.

Ο εν λόγω αριθμός αποτελεί ρεκόρ και ξεπέρασε το απόθεμα που διέθετε η εταιρεία, γεγονός που σημαίνει πως ορισμένοι «φαν» θα πρέπει να κάνουν λίγες ημέρες υπομονή έως ότου να λάβουν τη συσκευή τους.

Η Apple σημείωσε πως ένα σημαντικός αριθμός προ-παραγγελιών θα ικανοποιηθεί την Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου, δηλαδή την ημέρα που νέες συσκευές θα είναι διαθέσιμες και στα καταστήματα. Ωστόσο, πολλές προ-παραγγελίες αναμένεται ολοκληρωθούν τον Οκτώβριο.

Η αρχική τιμή του iPhone 6, ανάλογα με τη χωρητικότητα της συσκευής, είναι 199 δολάρια (με διετές συμβόλαιο), ενώ το κόστος του iPhone 6 Plus αρχίζει στα 299 δολάρια (πάντα με διετή σύμβαση).

Οι νέες συσκευές iPhone 6 και iPhone 6 Plus θα έχουν οθόνες 4,7 ιντσών (11,9 εκατοστών) και 5,5 ιντσών (14 εκατοστών) αντίστοιχα, έναντι των 4 ιντσών που χαρακτήριζαν όλα τα προηγούμενα μοντέλα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή