Σε καλό κλίμα συνάντηση Κέρι – Λαβρόφ

Σε καλό κλίμα συνάντηση Κέρι – Λαβρόφ

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Ο Aμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι δήλωσε σήμερα ότι συναντήθηκε στο Παρίσι, στο περιθώριο της διεθνούς διάσκεψης για την αντιμετώπιση του Ισλαμικού Κράτους, με τον ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ, με τον οποίο είχε μια «εποικοδομητική συνομιλία», όπως είπε. «Είχα μια εποικοδομητική συνομιλία με τον υπουργό Λαβρόφ στην οποία —και οι δύο συμφωνήσαμε για την ανάγκη αυτή— αναφερθήκαμε στην πιθανότητα να συναντηθούμε κάποια στιγμή για να συζητήσουμε με εποικοδομητικό τρόπο κάποιες διαφορές και υπάρχοντα προβλήματα», εξήγησε ο Κέρι.

 «Συμφωνήσαμε να συζητήσουμε κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ (η οποία αρχίζει αύριο και διαρκεί ως την 1η Οκτωβρίου) για να προσπαθήσουμε να ορίσουμε μια ημερομηνία στο μέλλον. Ήταν εποικοδομητική (η συζήτηση), όμως (δεν καταλήξαμε) σε κάτι συγκεκριμένο. Δεν έγιναν προτάσεις ούτε (ελήφθησαν) αποφάσεις. Τίποτε πέραν της πεποίθησης ότι θα ήταν προτιμότερο να βρούμε έναν τρόπο να επιλύουμε κάποια προβλήματα», πρόσθεσε ο αμερικανός ΥΠΕΞ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή