Σέντρα για Ολυμπιακό στην Ευρώπη

Σέντρα για Ολυμπιακό στην Ευρώπη

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και η κάτοχος του Γιουρόπα Λιγκ τόσο το 2010 όσο και το 2012, Ατλέτικο Μαδρίτης, μοιάζει ψηλό εμπόδιο για τον Ολυμπιακό απόψε στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στην πρεμιέρα των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης (21.45). Ωστόσο, δεν είναι ανυπέρβλητο όπως υποστήριξαν χθες τόσο ο Μίτσελ όσο και ο Ρομπέρτο στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

«Η Ατλέτικο παίζει πάντα καλά. Εμείς έχουμε κάτι παραπάνω από ένα… νεροπίστολο. Από τη μεριά μας θα κοιτάξουμε τι στοιχεία έχει ο αντίπαλός μας για να τον βλάψουμε. Δεν γνωρίζω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι, έχουμε εμπειρία και πίστη στον εαυτό μας» είπε χαρακτηριστικά ο Μίτσελ.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, υπάρχουν δύο ερωτήματα. Αρχικώς, οι Διαμαντάκος, Μήτρογλου και Μπενίτες διεκδικούν με τις ίδιες πιθανότητες τη θέση στην κορυφή της επίθεσης. Επιπλέον, οι Ελαμπντελαουί και Σαλίνο «φλερτάρουν» με τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας. Η πιθανή ενδεκάδα: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί ή Σαλίνο, Μποτία, Αμπιντάλ, Μαζουάκου, Εντινγκά, Κασάμι, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Αφελάι, Διαμαντάκος ή Μήτρογλου ή Μπενίτες.

Από την πλευρά του ο Ντιέγκο Σιμεόνε μίλησε με σεβασμό για τον Ολυμπιακό. Εκθείασε τη δουλειά του Μίτσελ στους «Πειραιώτες» και υποστήριξε πως το αποψινό ματς είναι το δυσκολότερο για την Ατλέτικο στον όμιλο. Η πιθανή ενδεκάδα: Μογιά ή Ομπλακ, Χουανφράν, Μιράντα, Γοδίν, Σικέιρα, Γκάμπι, Σουάρεθ, Γκιέζμαν, Κόκε, Τουράν, Μαντζουκίτς.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Γιουβέντους υποδέχεται τη Μάλμε. Το υπόλοιπο πρόγραμμα: 2ος όμιλος: Λίβερπουλ – Λουντογκόρετς, Ρεάλ Μαδρίτης – Βασιλεία. 3ος όμιλος: Μονακό – Λεβερκούζεν, Μπενφίκα – Ζενίτ. 4ος όμιλος: Γκαλατασαράι – Αντερλεχτ, Ντόρτμουντ – Αρσεναλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή