Κτήμα & Κήπος Οκτωβρίου

14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χρυσάνθεμο: Μαθαίνουμε τις ποικιλίες του.

Καρυδιά: Φυτεύουμε καρυδιές για την απόδοσή τους.

Συγκαλλιέργεια: Καλλιεργούμε 5 κηπευτικά σε ένα παρτέρι

Χαρουπιά: Φυτεύουμε το όμορφο αυτό δέντρο για τους καρπούς και τη σκιά του.

Ακόμη…

Χιώτικο γιασεμί για το άρωμα του, καλλιεργούμε μελισσόχορτο, επιλέγουμε κλαδευτήρι χειρός, μαθαίνουμε τις εργασίες του διμήνου

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή