Το Destiny με αποκλειστικό περιεχόμενο για τα PlayStation 3 & 4

Το Destiny με αποκλειστικό περιεχόμενο για τα PlayStation 3 & 4

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τις 9 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε η διάθεση στη χώρα μας από τη Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) του πολυαναμενόμενου πακέτου (bundle) με το PlayStation 4 και το παιχνίδι Destiny.

Το αποκλειστικό Bundle περιέχει το PS4 500GB Jet Black, το παιχνίδι Destiny σε δίσκο Blu-ray και μία δοκιμαστική συνδρομή PS Plus ενός μήνα, για να ανακαλύψετε όλο το online περιεχόμενο. Το PlayStation αποτελεί την καλύτερη πλατφόρμα για το Destiny, αφού το βιντεογκέιμ έρχεται με αποκλειστικό περιεχόμενο μόνο για PS4 και PS3.

Το PlayStation 4 συμπληρώνει ήδη 9 μήνες επιτυχημένης κυκλοφορίας και έρχεται ακόμη πιο δυναμικά τώρα, σε συνδυασμό με το Destiny, να προσφέρει καινούργιο αποκλειστικό περιεχόμενο για αξέχαστες περιπέτειες και gaming εμπειρία υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών.

Η έκδοση του Destiny για PS4 και PS3 περιέχει μοναδικό περιεχόμενο και υλικό που θα βρείτε στην τοποθεσία http://blog.eu.playstation.com/2014/06/16/destinys-playstation-exclusive-content-detailed/ .

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή