Midi φορέματα: Αναδείξτε τη θηλυκή σας πλευρά!

Midi φορέματα: Αναδείξτε τη θηλυκή σας πλευρά!

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα midi φορέματα συνδυάζουν άνεση και στιλ, ενώ αποτελούν μία ιδανική επιλογή για all day εμφανίσεις. Επίσης, το midι φόρεμα είναι ένα ένα από τα must have κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας και αποτελεί ιδανική επιλογή για να αναδείξετε  την πιο κομψή και θηλυκή πλευρά σας.

Επιλέξτε μονόνοχρωμο ή ένα με έντονα ή διακριτικά μοτίβα ανάλογα με το στιλ σας και συνδυάστέ το με φλατ πέδιλα και χρωματιστές γόβες. 

Αν θέλετε ένα φόρεμα για το γραφείο, τότε προτίμηστε ένα σε κόκκινο χρώμα που είναι ιδιαίτερα της μόδας, και γενικά οι σκούρες αποχρώσεις  είναι μία καλή επιλογή. Μην ξεχάσειτε πως το μπλε είναι all time chic choice ενώ μία χαμηλή γόβα είναι επίσης απαραίτητη με το midi dress.

Από την άλλη, τα midi φορέματα είναι κατάλληλα και για τις βραδινές σας εξόδους. Η πιο ασφαλής επιλογή είναι το μαύρο χρώμα ενώ οι δερμάτινες λεπτομέρειες επιτρέπονται μιας το φθινόπωρο είναι ήδη εδώ. Το ιδανικό κομμάτι για να το συνδυάσετε είναι φυσικά ένα chic ζευγάρι  ψηλοτάκουνες γόβες! 

Midi φορέματα: Αναδείξτε τη θηλυκή σας πλευρά!-1

Mary Katrantzou 1. 470 Ευρώ.

Midi φορέματα: Αναδείξτε τη θηλυκή σας πλευρά!-2

Victoria Beckham 700 Ευρώ

Midi φορέματα: Αναδείξτε τη θηλυκή σας πλευρά!-3

Zara 49, 95 Ευρώ

Διαβάστε περισσότερα εδώ.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή