Στόχος της Ryanair να φέρει στην Ελλάδα 1,3 εκατ. νέους επιβάτες

Στόχος της Ryanair να φέρει στην Ελλάδα 1,3 εκατ. νέους επιβάτες

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με στόχο να φέρει στη χώρα 1,3 εκατ. νέους επιβάτες η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair εγκαινιάζει το θερινό της πρόγραμμα για το 2015, εντάσσοντας τρεις νέους προορισμούς από τη βάση που διατηρεί στην Αθήνα. Τα νέα δρομολόγια της εταιρείας από την ερχόμενη θερινή περίοδο θα εκτελούνται προς Βρυξέλλες (Σαρλερουά), Ρώμη (Ciampino) και Βαρσοβία (αεροδρόμιο Modlin), σε σύνολο εννέα διεθνών προορισμών από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Επίσης, η Ryanair θα αυξήσει τη συχνότητα των πτήσεων προς Λονδίνο σε δύο καθημερινά (από ένα που ήταν), Μιλάνο σε δέκα (από επτά) εβδομαδιαίες και Θεσσαλονίκη με έξι πτήσεις καθημερινά έναντι πέντε που εκτελούσε το καλοκαίρι του 2014.

Σύμφωνα με την αναπληρώτρια διευθύντρια ανάπτυξης δρομολογίων, Κέιτ Σέρι, η εταιρεία, εκτός από τα τρία νέα δρομολόγια, αυξάνει τις συχνότητες στις πτήσεις προς Λονδίνο παρέχοντας παράλληλα βελτιωμένο χρονοδιάγραμμα για τους επιβάτες. Το καλοκαίρι του 2015 η εταιρεία θα εκτελεί πτήσεις προς 9 προορισμούς από την Αθήνα και συνολικά 126 εβδομαδιαίες πτήσεις. Για να γιορτάσει το νέο της πρόγραμμα, το οποίο η Ryanair εγκαινίασε τρεις μήνες νωρίτερα απ’ ό,τι πέρυσι, ανακοίνωσε ότι δίνει σε τιμή προσφοράς από 19,99 ευρώ 100.000 εισιτήρια για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο, τον Νοέμβριο και το Δεκέμβριο με την προϋπόθεση ότι οι σχετικές κρατήσεις θα γίνουν έως τα μεσάνυχτα της ερχόμενης Δευτέρας 22 Σεπτεμβρίου.

«Οι Ελληνες καταναλωτές επιλέγουν ήδη τη Ryanair για τις χαμηλές μας τιμές, την κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών και την ποικίλη επιλογή διαδρομών. Τώρα υπάρχει επίσης δυνατότητα κράτησης στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του 2015, ακόμα νωρίτερα απ’ ό,τι συνήθως στη νέα ελληνική ιστοσελίδα μας και η νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα μεταφοράς δεύτερης αποσκευής δωρεάν, επιλογή προκαθορισμένων θέσεων, χρήση των νέων μας οικογενειακών προγραμμάτων και του προγράμματος Business Plus, ενώ επιτρέπεται πλέον και η χρήση προσωπικών ηλεκτρονικών συσκευών καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης», δήλωσε η κ. Σέρι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή