Πρόβα τζενεράλε από τη Lady Gaga στο Ελ. Βενιζέλος

Πρόβα τζενεράλε από τη Lady Gaga στο Ελ. Βενιζέλος

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φωτογραφίες: Μενέλαος Μυρίλλας/SOOC

Εκκεντρική όπως πάντα ήταν η εμφάνιση της Lady Gaga κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η αμερικανίδα τραγουδίστρια μετέτρεψε τον εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου σε σκηνή – πασαρέλα, κάνοντας μια πρόβα τζενεράλε του φαντασμαγορικού θεάματος που θα παρακολουθήσει το κοινό στη συναυλία της στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή.

Επιχείρησε επίσης να διοχετεύσει στους θαυμαστές της μια καλοκαιρινή αύρα τοποθετώντας στο στήθος της κοχύλια, ενώ σκέπασε μέρος του υπόλοιπου σώματός της με μία ροζ φούστα από δίχτυ.

Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης μάλιστα για την υποδοχή των θαυμαστών της στο αεροδρόμιο ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram προκλητικές φωτογραφίες από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διαμένει.

Η περιοδεία της Lady Gaga πραγματοποιείται με αφορμή το ήδη -πολλές φορές- πλατινένιο νέο άλμπουμ Artpop της lady Gaga το οποίο ανέβηκε στο Νο 1 του Billboard 200 από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του. Τα δημοφιλή τραγούδια του νέου άλμπουμ θα εμπεριέχονται στο πρόγραμμα της συναυλίας της Lady Gaga στην Αθήνα μαζί βεβαίως με τις γνωστές μεγάλες επιτυχίες της.

Η ξεχωριστή αυτή παράσταση, για άλλους «το καλλιτεχνικό γεγονός του φετινού καλοκαιριού στον χώρο της ποπ μουσικής», περιέχει μουσική, χορό, επίδειξη μόδας και πάρτυ – στοιχεία που ενσωματώνονται πάντοτε σε όλα τα σόου της διάσημης τραγουδίστριας.

Η τεράστια σκηνή που θα στηθεί στο ΟΑΚΑ την παραμονή της συναυλίας της από τους τεχνικούς που την ακολουθούν σε όλη τη παγκόσμια περιοδεία της, θα είναι σαν μια απέραντη πασαρέλα στην οποία θα παρελαύνει τραγουδώντας και χορεύοντας η Lady Gaga, έχοντας μαζί της 14 χορευτές και 5 μουσικούς, αλλάζοντας συνεχώς, επί σκηνής, ρούχα, περούκες, φτερά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή