Στα δικαστήρια οι 64 συλληφθέντες για τα χθεσινά επεισόδια στο Κερατσίνι

Στα δικαστήρια οι 64 συλληφθέντες για τα χθεσινά επεισόδια στο Κερατσίνι

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα δικαστήρια Πειραιά οδηγήθηκαν το μεσημέρι 64 άτομα, που συνελήφθησαν, χθες, στην αντιφασιστική πορεία μνήμης για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, στο Κερατσίνι, πριν από ένα χρόνο.

Ορισμένες από τις κατηγορίες που βαρύνουν τους συλληφθέντες, κατά περίπτωση, είναι διατάραξη οικιακής ειρήνης, φθορά ξένης περιουσίας και παράνομη κατοχή εκρηκτικών.

Ένας από τους συλληφθέντες κατηγορείται, επίσης, για επίθεση με βόμβα μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν επί της οδού Σαλαμίνος, στο ΚΕΠ της περιοχής, στο κτίριο του οποίου προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές.

Στα δικαστήρια Πειραιά βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με τουλάχιστον πέντε κλούβες των ΜΑΤ, ενώ με εισαγγελική εντολή, για λόγους ασφαλείας απαγορεύθηκε η είσοδος στο δικαστικό μέγαρο οποιουδήποτε δεν έχει εργασία.

Κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στο Κερατσίνι είχαν προσαχθεί συνολικά 73 άτομα, εκ των οποίων τα 63 συνελήφθησαν.

Όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα ατόμων, ξεκίνησε να πετά βόμβες μολότοφ στους αστυνομικούς, που απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τα ίδια άτομα έσπασαν και βιτρίνες καταστημάτων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή