Προτάσεις

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χορός: Πάρτι σουίνγκ στο Τρένο στο Ρουφ

Ενα swing party με σκηνικό την αποβάθρα ενός τρένου… Αυτή είναι η πρόταση των χορευτών Patrick και Natasha για αύριο το βράδυ στο όμορφο περιβάλλον του Τρένου στο Ρουφ. Το πάρτι έχει θέμα την ταινία «Murder on the Orient Express» της Αγκαθα Κρίστι. Ανάμεσα στους χορευτές θα παίζει η ελληνική swing μπάντα The Dead Hoofers, σχήμα που αναβιώνει τη μουσική των δεκαετιών του ’30 και του ’40. 9.30 μ.μ. Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως.

Μαρούσι: Φεστιβάλ τζαζ στο «Αμαλίειο»

Γνωστά ονόματα της εγχώριας τζαζ σκηνής συμμετέχουν στο Marousi Jazz Festival, που πραγματοποιείται το Σάββατο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου. Στη σκηνή του «Αμαλιείου» θα εμφανιστούν ο πιανίστας και συνθέτης Γιώργος Ψυχογιός με το τρίο του, το κουιντέτο του Μάριου Στρόφαλη, η πιανίστα και περφόρμερ Ντέπη Σακελλαρίου με τους Melodies Project, το τρίο του Αλέξανδρου Δράκου Κτιστάκη, οι Human Touch και οι Crazy People Music. Εναρξη στις 6.45 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή