Προφυλακιστέο άλλο ένα άτομο για τον βαρύ τραυματισμό φιλάθλου στον αγώνα Ηροδότου-Εθνικού

Προφυλακιστέο άλλο ένα άτομο για τον βαρύ τραυματισμό φιλάθλου στον αγώνα Ηροδότου-Εθνικού

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προφυλακίστηκε σήμερα, μετά την απολογία του και ο 32χρονος, ο οποίος μαζί με άλλα τρία άτομα φέρονται να συμμετείχαν στα επεισόδια στον αγώνα Ηρόδοτου- Εθνικού, που είχαν ως αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό 47χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, στην Αθήνα.

Ο 32χρονος, που αναζητούνταν από τις Αρχές, εμφανίστηκε την Τετάρτη ενώπιον του εισαγγελέα και είχε πάρει προθεσμία να απολογηθεί σήμερα και κατά την απολογία του, υποστήριξε ότι ήταν παρών στο περιστατικό αλλά δεν είχε καμία συμμετοχή στον τραυματισμό τού 47χρονου.

Για την ίδια υπόθεση, την Τετάρτη κρίθηκαν προφυλακιστέοι ο 24χρονος και ο 27χρονος, ενώ ο 22χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, χρηματική εγγύηση 2.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρέωση εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα όταν αγωνίζεται η ομάδα του Ηροδότου.

Υπενθυμίζεται ότι και στους τέσσερις έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναυτουργία σε αθλητική εγκατάσταση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή