Big Eyes: Η εντυπωσιακή Amy Adams στο trailer της νέας ταινίας του Tim Burton

Big Eyes: Η εντυπωσιακή Amy Adams στο trailer της νέας ταινίας του Tim Burton

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ξανθιά περούκα εμφανίζεται η Amy Adams στο trailer της νέας ταινίας του Tim Burton με τίτλο ‘Big Eyes’. Η ταλαντούχα ηθοποιός υποδύεται την ζωγράφο Margaret Keane, η οποία μέσα από τα έργα της αναστάτωσε τον κόσμο της τέχνης τη δεκαετία του ’50 και του ’60. Οι εικόνες των παιδιών με τα μεγάλα μάτια ήταν αυτές που έδωσαν τον τίτλο στην ταινία και την έμπνευση στον σκηνοθέτη που είναι συλλέκτης της δουλειάς της Keane για να δημιουργήσει αυτή την ταινία.

Η πλοκή της ταινίας αφορά στη ζωή της Margaret και του φιλόδοξου συζύγου της- τον οποίο υποδύεται ο Christoph Waltz– ο οποίος θέλησε να περάσει τη δουλειά της γυναίκας του ως δικιά του. Η ταινία αναμένεται να προβληθεί φέτος τον χειμώνα και παρόλο που είναι νωρίς ακόμα να συζητάμε για τις υποψηφιότητες των Oscars, φαίνεται πως η Amy Adams  έχει πολλές πιθανότητες με αυτή την ταινία να προταθεί για την κατηγορία Α’ γυναικείου ρόλου!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή