Εντολή σύλληψης δύο γιατρών του Δρομοκαΐτειου γιατί δεν κράτησαν άστεγο για νοσηλεία

Εντολή σύλληψης δύο γιατρών του Δρομοκαΐτειου γιατί δεν κράτησαν άστεγο για νοσηλεία

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Ο εισαγγελέας Χαράλαμπος Λακαφώσης έδωσε εντολή στις αστυνομικές αρχές να συλλάβουν στα πλαίσια του Αυτοφώρου τους δυο γιατρούς του Δρομοκαϊτειου, που είχαν χθες βάρδια στο νοσοκομείο και δεν κράτησαν για νοσηλεία άνδρα 40 ετών που αυτοκτόνησε πέφτοντας από ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας. Κι αυτό γιατί ο άστεγος, προηγουμένως, είχε επισκεφθεί το Αιγινίτειο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως πάσχει από έκπτωση νοητικής λειτουργίας, κατάθλιψη και ψυχική νόσο.

Ζήτησαν δε να μεταφερθεί στο Δρομοκαΐτειο για νοσηλεία. Εκεί όμως οι δυο γιατροί φέρονται να μην τον κράτησαν στο νοσοκομείο. Ετσι ο άστεγος επέστρεψε στο ξενοδοχείο Ionis, στην οδό Χαλκοκονδύλη, το οποίο ήταν μισθωμένο από το δήμο Αθηναίων και φιλοξενούσε αστέγους. Πήγε στον 4ο όροφο και έκανε το απονενοημένο. Ασθενοφόρο και αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, αλλά για τον άτυχο άνδρα, ήταν πλέον αργά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή