Ευρωπαϊκή διάκριση για τη Nanobionic

Ευρωπαϊκή διάκριση για τη Nanobionic

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Nanobionic διακρίθηκε ως National Champion στα European Business Awards – έναν διαγωνισμό κύρους, ο οποίος υποστηρίζεται από ηγέτες του επιχειρηματικού κόσμου, ακαδημαϊκούς, ΜΜΕ και πολιτικούς εκπροσώπους από όλη την Ευρώπη.

Η εταιρεία ξεχώρισε για την καινοτομία της και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην κατηγορία «UKTI Award for Innovation». Τα European Business Awards διοργανώνονται για 8η χρονιά φέτος με τη συμμετοχή-ρεκόρ πάνω από 24.000 επιχειρήσεων από 33 ευρωπαϊκές χώρες.

Με τόσο έντονο ανταγωνισμό, η Nanobionic κατάφερε να διακριθεί μαζί με 708 εταιρείες από όλη την Ευρώπη ως National Champions και να περάσει στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού. Η Nanobionic αποτελεί ελληνική εταιρεία, η οποία προσφέρει προϊόντα υψηλής τεχνολογίας που βοηθάνε στη γενικότερη ευεξία, και απόδοση του ανθρώπινου οργανισμού συμβάλλοντας σε μία καλύτερη ποιότητα ζωής. Η Nanobionic ήταν επίσημος χορηγός της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία, όπου διεθνείς παίκτες επέλεξαν να φορούν τα Nanobionic Smart Clothes στους αγώνες, αλλά και κατά τη διάρκεια των προπονήσεών τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή