Το πρόγραμμα της Κυριακής

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: Μετά τη Μυτιλήνη, ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στα Χανιά για να αντιμετωπίσει τον Πλατανιά. Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την Καλλονή, ενώ ο τρίτος εκπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου στο Γιουρόπα Λιγκ, ο ΠΑΟΚ, παίζει τη Δευτέρα στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Συνοπτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής: 16.00: Αστέρας Τρίπολης – Καλλονή, 18.15: Κέρκυρα – ΠΑΣ Γιάννινα, Νίκη Βόλου – Εργοτέλης, Πανθρακικός – Πανιώνιος, 20.30: Πλατανιάς – Παναθηναϊκός. Αύριο: 19.30: Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Εκτός έδρας αγωνίζεται ο Αρης με τον Καμπανιακό για τη 2η αγωνιστική του 1ου όμιλου της Γ΄ Εθνικής. Συνοπτικά το πρόγραμμα: 16.30 Καμπανιακός – Αρης, Ορφέας Ελευθερούπολης – Ηρακλής Αμπελοκήπων, Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Αρης Ακροποτάμου, Θύελλα Φιλώτα – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Καβάλα – Δόξα Δράμας, Εβρος Σουφλίου – Αναγέννηση Γιαννιτσών, Πανσερραϊκός – Απόλλων Αρναίας, Καστοριά – Εθνικός Αγιονερίου.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Στις 21.00 θα διεξαχθεί ο τελικός του τουρνουά «Νίκος Γκάλης» που διεξάγεται στο Αλεξάνδρειο και λαμβάνουν μέρος ο Αρης, ο Παναθηναϊκός, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Μπάνβιτ. Νωρίτερα, στις 18.30, θα γίνει ο μικρός τελικός. Αύριο, στις 19.30, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Α1 ανδρών.

ΤΖΟΥΝΤΟ: Με τους αγώνες στα ομαδικά των νέων και των νεανίδων ολοκληρώνονται σήμερα στο Βουκουρέστι τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Η χώρα μας θα πάρει μέρος στο ομαδικό των ανδρών.

ΡΥΘΜΙΚΗ: Με τους αγώνες σε στεφάνι και μπάλα, στο ατομικό, θα αρχίσει αύριο το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί από τις Βαρβάρα Φίλιου και Κορίνα Αλευρογιάννη.

ΣΤΙΒΟΣ: Με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλουμένων θα διεξαχθεί σήμερα στην Καστοριά αγώνας της σειράς «Run Greece». Οι διαδρομές θα είναι 5 χλμ., 10 χλμ., αγώνας παιδιών ηλικίας 9-12 ετών και ημιμαραθώνιος στη λίμνη.

ΙΠΠΑΣΙΑ: Στο Βελιγράδι (Σερβία) ολοκληρώνεται το βαλκανικό πρωτάθλημα ιππικής αντοχής, στο οποίο αγωνίζονται και Ελληνες ιππείς και αμαζόνες.

ΒΟΛΕΪ: Με τις αναμετρήσεις Γκαλατασαράι (Τουρκία) – Λουκόιλ Μπουργκάς (Βουλγαρία) στις 16.00 και Εθνικού Αλ. – ΠΑΟΚ (18.30) ολοκληρώνεται στην Αλεξανδρούπολη το διεθνές τουρνουά ανδρών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή